Groningen, Hora Siccamasingel 8a

Groningen, Groningen
€ 179.500 (K.K.)
Verkocht
Kamerverhuurpand - Groningen - Hora Siccamasingel 8a
Foto's

Hora Siccamasingel 8a Groningen, Groningen

€ 179.500
Verkocht

Deze belegging betreft een net kamerverhuurpand van circa 100 m² en een garagebox van circa 20 m², gelegen in de groene wijk Helpman te Groningen. Het object wordt momenteel verhuurd aan drie studenten. De benodigde omzettingsvergunning voor kamerverhuur is aanwezig. Er is tevens een garagebox die verhuurd wordt aan een particulier.

Het object is in 2006 volledig gerenoveerd en verkeert in goede staat van onderhoud. Het object is voorzien van nieuwe keukenblokken, sanitair, stucwerk, elektra, riolering en sierpleister wanden. Er zijn drie ruime kamers aanwezig, geheel voorzien van een tapijtvloer. Alle huurders beschikken over een modern eigen keukenblok. Er is een gemeenschappelijk toilet en badkamer voorzien van vloerverwarming, wastafel en douche. Eén van de kamers beschikt over een separate wastafel. Het object wordt verwarmd middels een nieuwe Nefit Trendline cv-ketel uit 2016. In de kelder is een ruime berging van circa 8 m² aanwezig. Het appartementencomplex beschikt over een liftinstallatie. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein alsmede in de nabije omgeving. Er is door de eigenaar veel aandacht besteed aan het onderhoud van het appartement.

Het object is gunstig gelegen in de wijk Helpman op circa tien minuten fietafstand van het centrum van Groningen. Helpman is een gevarieerde en populaire wijk in het Zuiden van Groningen met vooroorlogse straten en huizen, nieuwbouw, villa's en flats. Op circa 500 meter bevindt zich een winkelcentrum met diverse landelijke winkelformules zoals Albert Heijn, Hema, Blokker, Bruna, en Gall & Gall, diverse lokale reatailers en horeca. Op loopafstand bevindt zich tevens een sportpark en de landelijke sportschool formule Basic Fit. Kenmerkend is ook het vele groen: voor een wandeling in de buurt is niet alleen het Sterrebos populair, maar ook het Helperpad, het Groenesteinpark, Coendershof en Helperzoom. Er is een actief wijkcomité dat zorgt voor een leefbare en gezellige wijk voor alle bewoners. Het object is goed bereikbaar middels het openbaar vervoer alsmede met de auto middels de nabij gelegen A28 en A7.

De mogelijkheid is er om tegen een meerprijs van € 12.000,- K.K. eveneens een inhetzelfde complex gelegen garagebox aan te kopen. Deze verkeert eveneens in verhuurde staat.

Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
31-12-2018
Hora Siccamasingel 8a

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Virulyweg 43 A & B
Almelo
€ 175.000
Image of Vondelstraat 156
Doetinchem
€ 187.000
Image of Looierstraat 24
Arnhem
€ 185.000
Image of Zilverschoonplein 36
Zaandam
€ 275.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.