Groningen, Kremersheerd 48

Groningen, Groningen
€ 115.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Groningen - Kremersheerd 48
Foto's

Kremersheerd 48 Groningen, Groningen

€ 115.000
Verkocht

Deze belegging betreft een net appartement van circa 51 m², gelegen in de groene wijk Beijum te Groningen. Het appartement is momenteel verhuurd aan een particulier.

Het appartement verkeert in goede staat van onderhoud. Er is in 2010 een nieuwe keuken, douche en toilet geplaatst. Het object heeft de volgende indeling: hal/entree, slaapkamer, woonkamer met keuken en openslaande deuren richting de achtertuin. In de achtertuin is een stenen berging aanwezig. Het object wordt verwarmd door middel van een cv-installatie en is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. Aan de achterzijde van het object is een ruime parkeerplaats aanwezig waar men gratis kan parkeren. 

Het object is zeer gunstig gelegen in de prachtige Groene wijk Beijum met haar vele parken en wateren. Op loopafstand bevinden zich alle dagelijkse voorzieningen waaronder een Albert Heijn, Intertoys, Blokker, Zeeman, Gall & Gall, Primera, Discus, SNS bank en diverse lokale ondernemers. Het gezellige en populaire centrum van Groningen bevindt zich op circa vijftien minuten fietsafstand. Op circa vijf kilometer afstand bevinden zich de Hanze Hogeschool en de Rijksuniversiteit van Groningen. Het object is goed bereikbaar per openbaar vervoer en middels diverse uitvalswegen vanaf de A7 en de A28. 

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
1-3-2018
Kremersheerd 48

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 169.000
Image of Wijhe
Wijhe
€ 495.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 835.000
Image of Rijswijk
Rijswijk
€ 650.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.