Groningen, Oude Ebbingestraat 72-74

Groningen, Groningen
€ 625.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Oude Ebbingestraat 72-74 Groningen, Groningen

€ 625.000
Verkocht

Winkelpand van circa 230 m² gelegen in het stadscentrum te Groningen. De winkelruimte is op een hoek gelegen met een breed front en is in gebruik door Chocolate Company. 

Het object bestaat uit winkelruimte, kantooruimte, een pantry en een toilet. Het pand is voorzien van een cv-ketel en zowel het front en de zijgevel zijn recentelijk rigoureus opgewaardeerd en geschikt gemaakt voor de huidige exploitatie.

Gelegen op een markante hoek aan de Oude Ebbingestraat (kruising Hardewikerstraat). Nabij gelegen winkelketens zijn o.a. Jumbo, Albert Heijn, Hans Anders, Trekpleister, Zeeman, SNS Bank, Subway en Handyman. In deze straat zijn zowel landelijke ketens als lokale winkeliers gevestigd.

De Oude Ebbingestraat ligt aan de noordkant van het stadscentrum en is een drukke doorgaande straat van en naar het centrum, binnen de diepenring en nabij de Grote Markt. Het centrum van Groningen is goed te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid.

De huurder is een franchisenemer van de landelijk opererende en zeer snel groeiende franchise formule Chocolate Company. Laatstgenoemde heeft tevens vestigingen in België en Duitsland. De formule biedt een uniek concept. Door de combinatie van het horecaleven en een chocoladewinkel is er keuze voor een uitgebreid lunchmenu en is er keuze uit meer dan 60 soorten warme chocolademelk, taarten, etc.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Binnenstad' met bestemming 'Centrum - 2'. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, horeca en wonen toegestaan.

Oude Ebbingestraat 72-74

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Emmen
Emmen
€ 675.000
Image of Lelystad
Lelystad
€ 575.000
Image of Deurne
Deurne
€ 550.000
Image of Goirle
Goirle
€ 615.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.