Groningen, Rensumaheerd 42a

Groningen, Groningen
€ 110.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Groningen - Rensumaheerd 42a
Foto's

Rensumaheerd 42a Groningen, Groningen

€ 110.000
Verkocht

De belegging betreft een tweekamerappartement van circa 45 m², gelegen in de groene en gewilde wijk Beijum te Groningen. Het object is voor onbepaalde tijd verhuurd aan een particulier.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en participeert in een actieve en gezonde VvE. Het geheel is voorzien van dubbele beglazing en glasvliesbehang en beschikt derhalve over een energielabel C. Het object wordt verwarmd door middel van een combi cv-installatie uit 2002. Het object beschikt over een entree met bergkast en trapopgang. Vanuit de entree is de lichte woonkamer bereikbaar die is voorzien van een nette open keuken en afgesloten slaapkamer. Op de tweede etage beschikt het object over een berg-/kledingkast, tussenhal met stook-/bergkast en een badkamer voorzien van wastafel, toilet en ligbad-/douche.

Het object is zeer gunstig gelegen in de prachtige Groene wijk Beijum met haar vele parken en wateren. Op loopafstand bevinden zich alle dagelijkse voorzieningen waaronder een Albert Heijn, Intertoys, Blokker, Zeeman, Gall & Gall, Primera, Discus, SNS bank en diverse lokale ondernemers. Het gezellige en populaire centrum van Groningen bevindt zich op circa vijftien minuten fietsafstand. Op circa vijf kilometer afstand bevinden zich de Hanze Hogeschool en de Rijksuniversiteit van Groningen. Het object is goed bereikbaar per openbaar vervoer en middels diverse uitvalswegen vanaf de A7 en de A28.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
12-2-2019
Rensumaheerd 42a

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 169.000
Image of Wijhe
Wijhe
€ 495.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 835.000
Image of Rijswijk
Rijswijk
€ 650.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.