Haarlem, Generaal Spoorlaan 145 A en B

Haarlem, Noord-Holland
€ 299.000 (K.K., excl. btw)
Verkocht
Foto's

Generaal Spoorlaan 145 A en B Haarlem, Noord-Holland

€ 299.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Winkelpand
Laatste wijziging
15-10-2019

Deze belegging betreft een tweetal winkel-/kantoor-/bedrijfsunits met parkeerplaatsen nabij het winkelcentrum van Delftwijk, Haarlem-Noord.

Op de begane grond van een geheel nieuw appartementencomplex ‘Triade’, is een winkel-/bedrijfsruimte gesitueerd, van totaal circa 442 m², verdeelt over vijf units. Deze twee units, in verhuurde staat, zijn momenteel voor verkoop beschikbaar.

De units verkeren aan zowel de binnen als -buitenzijde in goede staat van onderhoud. De buitengevel is uitgevoerd in de volgende materialen: Metselwerk bestaande uit rood/bruingrijze baksteen. De gevelbekleding bestaat uit natuurlei in de kleur bruingrijs gemêleerd. Alle units zijn uitgevoerd met een betonnen systeemvloer. Aan de buitenkant van de galerijgevel bevindt zich een luifel tegen zon en regen.

De Generaal Spoorlaan sluit direct aan op het Marsmanplein, hét winkelcentrum in de wijk Delftwijk. De wijk is gerealiseerd tussen 1957 en 1963 als één van de wederopbouwwijken van Nederland. Deze wijk is recent geheel geherstructureerd. De woningen in deze wijk voldeden, zowel bouwtechnisch als woontechnisch, niet meer aan de eisen van deze tijd. Daarom zijn de woningen gesloopt en vervangen door nieuwbouw. Straten zijn opnieuw ingericht, de verkeerssituatie is aangepast en het winkelcentrum is verbeterd.

De Generaal Spoorlaan is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen- als het openbaar vervoer. Het ligt op 2 minuten afstand van de A-208 richting Beverwijk, Zaandam en Alkmaar en binnen 10 minuten van de A-9 richting Amsterdam, Utrecht en Den Haag. In de directe omgeving bevindt zich een uitgebreid scala van winkels.

Generaal Spoorlaan 145 A en B

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Hoogvliet
Hoogvliet Rotterdam
€ 328.000
Image of Geldrop
Geldrop
€ 350.000
Image of Hoofddorp
Hoofddorp
€ 1.700.000
Image of Bussum
Bussum
€ 3.300.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.