Haarlem, Theemsplein 13

Haarlem, Noord-Holland
€ 525.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Theemsplein 13 Haarlem, Noord-Holland

€ 525.000
Verkocht

Jaren '30 hoekwoning van circa 170 m² gelegen in het Houtvaartkwartier in Haarlem Zuidwest. Op circa 1,5 kilometer afstand van de gezellige binnenstad van Haarlem en de bossen, de duinen en het strand.

Het object is opgedeeld in vier wooneenheden en op dit moment deels verhuurd. Het betreffen zeer lage huren in vergelijking tot appartementen met hetzelfde vloeroppervlak in de nabije omgeving.

Het appartement op de begane grond kent een goede staat van onderhoud en is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en vloerverwarming in de slaapkamer.

De appartementen op de eerste en tweede verdieping kennen een redelijke tot goede staat van onderhoud en zijn beiden voorzien van enkele beglazing. De badkamer voor het appartement op de tweede verdieping dient nog te worden gerealiseerd. Warm en koud water zijn reeds aanwezig.

Op de derde verdieping zijn de basisvoorzieningen (gas, water en elektra) aanwezig voor de realisatie van een vierde appartement. Recent voorzien van nieuwe houten kozijnen met dubbele beglazing en Velux dakramen.

Verwarming en warm water geschiedt via een c.v.-combiketel (merk Nefit, 2009) en een boiler. Er is één aansluiting voor gas, water en elektra.

De dakgoten, boeidelen en de raamdorpels behoeven onderhoud.

In de regio Haarlemmermeer is in één jaar de verkooptijd van woningen gehalveerd en zijn de transactieprijzen met circa 11,6% toegenomen (bron: NVM).

Theemsplein 13

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Rotterdam
Rotterdam
€ 530.000
Image of Wijhe
Wijhe
€ 495.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 835.000
Image of Rijswijk
Rijswijk
€ 650.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.