Hazerswoude-dorp, Frankrijklaan 6a

Hazerswoude-dorp, Zuid-Holland
€ 945.000 (K.K.)
Verkocht
Kantoorpand - Hazerswoude-dorp - Frankrijklaan 6a
Foto's

Frankrijklaan 6a Hazerswoude-dorp, Zuid-Holland

€ 945.000
Verkocht

In 2008 gerealiseerd solide kantoorgebouw van circa 1.024 m² VVO, gelegen op een perceel met een drietal vergelijkbare kantoorgebouwen op bedrijventerrein 'International Trade Centre' te Hazerswoude-Dorp. Het object is momenteel beschikbaar voor verhuur. Bij verkoop wordt een huurgarantie van 5 jaar afgegeven over de aankoopsom. 

Het object verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en beschikt over vier bouwlagen. Het geheel is voorzien van grotendeels kunststof kozijnen en deels aluminium kozijnen met dubbele beglazing, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, airconditioning met climate control en grote raampartijen met veel lichtinval. Er is een liftinstallatie aanwezig.
De hal-/entrée met balie is voorzien van een betegelde vloer en de overige ruimten zijn voorzien van tapijt met uitzondering van één kamer op de derde etage die is voorzien van een linoleum vloer. De etages beschikken nagenoeg over een vergelijkbare indeling met op elke etage een pantry met keukenblok, gescheiden toiletgroepen en een centrale opslagruimte. Het object is voorzien van een diversiteit aan  brandveiligheidsvoorzieningen en op de begane grond is een AED aanwezig. Op eigen terrein zijn 24 parkeerplaatsen aanwezig.

Het bestemmingsplan luidt: International Trade Centre (ITC), onherroepelijk vastgesteld d.d. 27-09-2012, met als enkelbestemming ''Bedrijf'''. De voor bedrijf aangewezen gronden zijn bestemd voor bedrijven zoals genoemd onder de categorieën 1 tot en met 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, alsmede:
a. ter plaatse van de aanduiding 'kantoor (k)' tevens een zelfstandig kantoor;
b. voor de daarbij behorende erven en tuinen, (achter)paden, verkeers- en groenvoorzieningen en water, parkeervoorzieningen, nutsvoorzieningen.

Het International Trade Centre is gelegen aan de provinciale weg N455 en op korte afstand van goede uitvalswegen, N11 en A12 die zorgen voor uitstekende verbindingen met Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Per openbaar vervoer is het terrein uitstekend te bereiken dankzij de bushalte die zich bevindt nabij de entree van het bedrijventerrein. NS-station Boskoop ligt op slechts acht minuten fietsafstand van het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein ligt tussen de steden Gouda, Zoetermeer, Leiden en Alphen aan den Rijn. 

Land
Nederland
Soort pand
Kantoorpand
Laatste wijziging
29-6-2020
Frankrijklaan 6a

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.