Heerlen, Dr. Clemens Meulemanstraat 1a en 1b

Heerlen
€ 295.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Dr. Clemens Meulemanstraat 1a en 1b Heerlen,

€ 295.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
25-4-2019

Kantoor-/bedrijfsruimte van circa 202 m² met bovengelegen appartement van circa 90 m², gelegen nabij het Imstenraderbos te Heerlen-Zuid. De begane grond is verhuurd aan een kleinschalige zorginstelling die cliënten met Autisme en aanverwante stoornissen gespecialiseerde zorg bieden. Het huurcontract is recent met vijf jaar verlengd. Het bovengelegen appartement is verhuurd aan een particulier.

Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. Op de begane grond is een grote ruimte gesitueerd waar workshops, trainingen en spelletjes worden georganiseerd voor de cliënten. Hier is tevens aanwezig een keuken, gescheiden heren-en dames toilet alsmede diverse werkruimtes. De begane grond is voorzien van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen en beschikt over alle benodigde brandveiligheidsvoorzieningen. Het geheel is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming geschiedt middels twee in 2015 geplaatste cv-installaties. 

Het object is gelegen naast de St. Josephkerk in een omgeving die zich kenmerkt door haar vele groen. Heerlen centrum is op circa vijf autominuten gelegen en beschikt over een ruim aabod aan landelijke winkelformules en lokale retailers en horecagelegenheden. Diverse bushaltes bevinden zich om de hoek en middels verscheidene uitvalswegen is de A76 en de A79 binnen enkele minuten bereikbaar. Met de auto zijn grote steden als Maastricht, Aken en Luik goed bereikbaar.

Dr. Clemens Meulemanstraat 1a en 1b

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Sleen
Sleen
€ 379.000
Image of Kerkrade
Kerkrade
€ 549.000
Image of Maastricht
Maastricht
€ 1.685.000
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.