Heerlen, Willemstraat 69

Heerlen, Limburg
€ 235.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Heerlen - Willemstraat 69
Foto's

Willemstraat 69 Heerlen, Limburg

€ 235.000
Verkocht

Dit beleggingsobject te Heerlen (Willemstraat 69) betreft een hoekwoning zonder tuin gelegen in rustige winkelstraat nabij het (winkel)centrum. De gehele woning is ingericht voor het gebruik als kamerverhuur.

De algehele staat van onderhoud is goed te noemen. De voorzieningen nodig voor de kamerverhuur bewoning zijn aanwezig (brievenbussen, bellentableau, intercominstallatie, noodverlichting, nooduitgang, noodtrappenhuis, vluchtdeuren met panieksluiting, rookmelders, handbrandblussers).

Indeling:
Parterre: entree, hal met trappenhuis en meterkast, 3 kamers, gemeenschappelijke keuken, badkamer met douche en vaste wastafel, toiletruimte, hofje met kleine studio bestaande uit een keukentje, douchecel met vaste wastafel, toiletruimte en trap naar woon-/slaapkamer, aansluitend gemeenschappelijke berging annex fietsenstalling.

Eerste verdieping: overloop, portaal naar badkamer met douche en vaste wastafel, toiletruimte en stalen noodtrap, dichte betegelde keukenruimte met aanrecht, los gasfornuis en afzuigkap, 3 kamers.

Tweede verdieping: overloop met cv-kast alwaar cv-ketel en warmwaterboiler, portaal naar badkamer met douche en vaste wastafel, toiletruimte en stalen noodtrap, dichte betegelde keukenruimte met aanrecht, los gasfornuis en afzuigkap, 3 kamers.
Alle kamers zijn voorzien van een hoogslaper, intercom en een eenvoudige pantry-unit met vaste wastafel, 2 elektrische kookplaten en een koelkast.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
1-5-2013
Willemstraat 69

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 169.000
Image of Coja
Coja
€ 275.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 735.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.