Hilversum, Geuzenweg 42

Hilversum, Noord-Holland
€ 279.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Hilversum - Geuzenweg 42
Foto's

Geuzenweg 42 Hilversum, Noord-Holland

€ 279.000
Verkocht

Het betreft een hoekwoning bestaande uit vier studio’s en een achtergelegen appartement. Het object verkeert in redelijke staat van onderhoud en is nabij uitvalswegen, het centrum en het Centraal Station gelegen. Het pand is geheel voorzien van enkel glas in houten kozijnen.

In het begin van 2015 zijn er diverse onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.

Indeling:
Studio 42A bevindt zich aan de voorzijde, toegang via de voordeur. Ingang, garderobe/meterkast aangrenzend, keuken, achter de keuken is de douche/toilet ruimte. Deze unit heeft een woon/slaap ruimte met twee ramen.

Studio 42B bevindt zich aan de achterzijde, toegang via de achterdeur naar een centrale hal. Woon/slaap gedeelte met open keuken, toegang tot afgesloten douche/toilet ruimte. Deze unit beschikt over zeven ramen.

Studio 42C bevindt zich op de eerste verdieping aan de voorzijde van het pand, toegang via de achterdeur naar een centrale hal. Woonkamer, keuken met ingebouwde douche en een afgesloten toilet. Vaste open trap geeft toegang tot het slaapgedeelte op de tweede verdieping voorzien van een kantelraam.

Studio 42D bevindt zich op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand, toegang via de achterdeur naar een centrale hal. Woonkamer met open keuken, afgesloten douche en toilet. Vaste open trap geeft toegang tot het slaapgedeelte op de tweede verdieping voorzien van een kantelraam.

De studio’s beschikken over een gezamenlijke tuin waar de bewoners fietsen kunnen stallen.

Studio 42E bevindt zich achter op het perceel, toegang via een eigen voordeur. Hal met afgesloten toilet. Ruime woonkamer met verhoogde eetruimte en open keuken. Hal met toegang tot doucheruimte, wastafel en berghok met CV-ketel en ruime slaapkamer. Deze unit beschikt over een eigen tuin.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
21-9-2015
Geuzenweg 42

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.