Hilversum, Havenstraat 16

Hilversum, Noord-Holland
€ 845.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Havenstraat 16 Hilversum, Noord-Holland

€ 845.000
Verkocht

Deze belegging betreft een winkelpand van circa 1.213 m² VVO welke sinds 1991 wordt verhuurd aan de landelijke winkelketen Bever. 

Het object betreft een oude stadsboerderij wat de winkel een authentieke uitstraling geeft. De winkel bestaat uit twee bouwlagen met winkelruimte, kantoorruimte, magazijnruimte, een pantry en een toiletgroep. Het pand is voorzien van centrale verwarming middels een HR107 ketel en een elektrische boiler voor warm water. In de directe omgeving is gelegenheid voor parkeren. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Bosdrift 2013' met bestemming 'Gemengd - 3' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere detailhandel, dienstverlening, horeca, ondernemingen in de creatieve industrie en bedrijven behorende tot categorie 1 en 2 toegestaan. 

De Havenstraat is een aanrijroute met diverse winkels en horecagelegenheden richting het kernwinkelgebied van Hilversum. Het object is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Per auto is de A27 binnen acht minuten bereikbaar en de A1 is op circa tien minuten afstand gelegen. De dichtsbijzijnde bushalte is op 250 meter afstand gelegen. 

Hilversum heeft door haar regiofunctie een veel groter verzorgingsgebied dan haar eigen 88.000 inwoners. Bever is hier inmiddels ruim 25 jaar gevestigd en heeft het gehuurde in 2015 met verhuurder gerevitaliseerd. Bever is een snel groeiende organisatie met ruim 40 vestigingen gericht op outdoor activiteiten. 

Havenstraat 16

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Schiedam
Schiedam
€ 795.000
Image of Bussum
Bussum
€ 3.300.000
Image of Zeewolde
Zeewolde
€ 1.125.000
Image of Hoofddorp
Hoofddorp
€ 1.700.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.