Hilversum, Koninginneweg 169 en 169B

Hilversum, Noord-Holland
€ 266.400 (K.K.)
Verkocht
Woning / winkelpand - Hilversum - Koninginneweg 169 en 169B
Foto's

Koninginneweg 169 en 169B Hilversum, Noord-Holland

€ 266.400
Verkocht

Deze belegging betreft een winkelruimte van circa 55 m² met bovenwoning van circa 88 m² op steenworp afstand van het centrum van Hilversum. De winkelruimte is momenteel beschikbaar en de bovenwoning is verhuurd. 

De winkel / kantoorruimte op de begange grond is volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe gas cv-installatie, eigen meter, toilet, keuken, vloer, plafond en beschikt over een kelder en achtergelegen buitenplaats. De winkelruimte wordt turn-key opgeleverd naar iedere wens van de kandidaat huurder. 

De grotendeels gemoderniseerde en vernieuwde bovenwoning is gesitueerd op de eerste en tweede verdieping en voorzien van eigen entree, vliering (derde laag) en vrije toegang naar eigen (dak)terras. Op de eerste etage bevindt zich een nieuwe keuken voorzien van alle benodigde inbouw apparatuur, toilet, en een ruime L-vormige woonkamer die middels twee openslaande deuren toegang geeft tot het achtergelegen dakterras. Op de tweede etage bevinden zich aan de voorzijde twee slaapkamers en één ruime slaapkamer aan de achterzijde. Deze slaapkamers zijn voorzien van vaste inbouwkasten en de nieuwe badkamer is voorzien van, wastafel, douche, design radiator en tweede toilet. Middels een vlizotrap heft men toegang tot de ruime bevloerde bergvliering. De bovenwoning is voorzien van een nieuwe gas cv-installatie en eigen meter. Het ruime appartement is uitermate geschikt voor gezinnen maar eventueel ook met tweedelers te betrekken. 

Het object is zeer centraal gelegen op circa 100 meter afstand van het Centraal Station en op slechts 500 meter van het centrum van Hilversum en nabij het marktplein waar twee ker per week een grote markt is. Ook zijn dagelijkse voorzieningen, sportfaciliteiten en onderwijsinstellingen op fietsafstand gelegen. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid voor de deur en in de tegenovergelegen parkeergarage Silverpoint.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
9-5-2017
Koninginneweg 169 en 169B

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 2.500.000
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
Image of Bosschenhoofd
Bosschenhoofd
€ 1.096.800
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.