Kerkrade, Lindenlaan 102 104

Kerkrade, Limburg
€ 219.000 (k.k.)
Optie
Woning / appartement - Kerkrade - Lindenlaan 102 104
Foto's

Lindenlaan 102 104 Kerkrade, Limburg

€ 219.000
Optie
Een half vrijstaand dubbel woonhuis van in totaal circa 235 m² – met ieder een eigen ingang, nuts voorzieningen en huisnummer – gelegen aan de Lindenlaan te Chèvremont, Kerkrade.

In de directe omgeving liggen uitgebreide winkel- en overige buurtvoorzieningen. Diverse uitvalswegen en het centrum van Kerkrade liggen op steenworp afstand.

Zelf wonen in de 140 m² grote bovenwoning en met behulp van de op dit moment verhuurde benedenwoning uw lasten betalen óf misschien wel het volledige object verhuren? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden met inachtneming van een goed rendement, veel onderliggende waarde en een gezonde risico spreiding.

Wij hebben dit object de afgelopen 5 jaar voor de huidige eigenaar verhuurd en beheerd. Wij zijn u in de toekomst – indien gewenst – uiteraard ook weer graag van dienst bij het verhuren en beheren van het object.
De vraagprijs mag worden gezien als een bieden vanaf prijs. Indien interesse vragen wij u contact op te nemen.

Algemene gegevens
Perceeloppervlakte 146 m²
Vloeroppervlakte 235 m² (huisnummer 102: 95 m² en huisnummer 104: 140 m²).
Kadastraal Gemeente Kerkrade, sectie G, nummer 1128.
Eigendomssituatie Volledig eigendom.
Bouwjaar Ca. 1921.
Parkeren Voldoende openbare parkeerplaatsen aan straatzijde.

Lindenlaan 102
De benedenwoning, bestaande uit:
hal/entree; woonkamer; keuken; twee slaapkamers; badkamer berging en tuin.
Totaal woonoppervlakte +- 95m2.

Bijzonderheden:
– Recent voorzien van een compleet nieuwe badkamer en keuken inclusief kozijnen, tuindeur etc.
– Geheel voorzien van kunststof kozijnen.
– Onderhoudsvriendelijke tuin.
– Eigen nutsvoorzieningen (CV ketel Nefit bj. 2012).
– Energielabel F

Financiële gegevens:
Huurcontract voor onbepaalde tijd (Ingangsdatum: 15 juli 1996).
Huurprijs: 585,41 excl. GWL.

Lindenlaan 104
De bovenwoning, bestaande uit:
hal/entree (8m x 1,2m); kelderruimtes (8m x 8m).
1e verdieping: overloop (2m x 2m); woonkamer (8,5m x 4,5m); keuken (4m x 2,4m); slaapkamer 1 (3,4m x 3,9m); badkamer met toilet (4m x 3,2m); dakterras (8m x3m).
2e verdieping: overloop (8,2m x 1,6m); slaapkamer 2 (2,7m x 3,7m); slaapkamer 3(4,5m x 3,2m); slaapkamer 4(3,7m x 2,4m); toilet (1m x 1m); berging (2,1m x 2,6m).
Totaal woonoppervlakte +- 140m2.

Bijzonderheden:
– Geheel voorzien van kunststof kozijnen.
– Eigen nutsvoorzieningen (CV ketel Remeha Avanta CW4 28c A-label + bj. 2020).
– 4 slaapkamers, met de mogelijkheid tot het creëren van een 5de slaapkamer.
– Groot dakterras.
– Energielabel G

Financiële gegevens:
Deze woning staat op dit moment leeg. Reële prognose v.d. huurprijs bij verhuur ligt tussen de 825 en 1100 euro per maand excl. GWL.

Wij willen u vragen discreet om te gaan met deze presentatie en de daarbij behorende informatie. Wij willen er uitdrukkelijk op wijzen dat een bezichtiging en/of contact met de huurder(s) en/of het object uitsluitend in overleg met Huurwoningen Parkstad kan geschieden. Een bezichtiging van het object is uiteraard mogelijk echter alleen in een vergevorderd stadium van het traject, dit om o.a. onrust bij de huidige huurder te voorkomen.

Oplevering
Verkoper heeft het object gebruikt als beleggingspand, derhalve zal het object worden verkocht en geleverd ‘as-is, where is’, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot technische, bouwkundige, juridische, fiscale, milieukundige, huur- en commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de ‘as is, where is’ koop en levering en doet afstand van alle rechten voortvloeiend uit de artikelen 7:15 lid 1 en 7:17 van het Burgerlijk Wetboek. Tevens zullen de artikelen 6:228, 6:229, 6:230 lid 2, 7:20, 7:21 lid 1, 2 en 3 en 7:23 van het Burgerlijk Wetboek worden uitgesloten in de koopovereenkomst. Gezien het ‘as-is, where-is’ karakter van deze transactie kan verkoper geen garanties verstrekken met betrekking tot de (juridische) staat van het object, met uitzondering van de eventueel beperkte garanties als omschreven in de eigendomsakte.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend. Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.

Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
28-1-2022
Lindenlaan 102 104

Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

ObjectLindenlaan 102 104, Kerkrade
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.