Landgraaf, Streeperstraat 11, 11a en 11b

Landgraaf, Limburg
€ 325.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Streeperstraat 11, 11a en 11b Landgraaf, Limburg

€ 325.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
11-1-2019

Woon-/winkelpand van in totaal circa 365 m², gelegen op de rand van het centrum van Landgraaf en op loopafstand van het NS-station. De begane grond is in gebruik als dames sportschool en de twee bovengelegen appartementen worden verhuurd aan particulieren.

Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud. De commerciële ruimte op de begane grond beschikt over een breed front van circa 9.5 meter. De ruimte die is ingericht als sportschool beschikt over een siergrind vloer met roestvrijstalen plinten, systeemplafond met ingebouwde led-spots en stalen kozijnen met enkele beglazing. Aan de achterzijde van de ruimte bevindt zich een keuken, toiletruimte, kleedkamer en garage. Vanuit de commerciële ruimte is het souterrain van circa 70 m² te bereiken. Dit souterrain is ruimschoots op stahoogte (circa 2.4 meter) en derhalve geschikt om te gebruiken in combinatie met de ruimte op de begane grond. Tevens is de ruimte separaat te verhuren. In het verleden huurde hier een fotograaf.

De appartementen zijn bereikbaar middels een seprate ingang. Vanuit de hal-/entree bereikt men middels een houten trap de twee boven elkaar gelegen en bouwkundig gesplitste woningen. Beiden appartementen beschikken over een luxe tegelvoer, gestucte wanden en plafonds, een nette keuken, badkamer met toilet, wastafel en bad-/douche combinatie en stalen kozijnen met enkele beglazing voorzien van rolluiken. Het eerste appartement beschikt over een ruim dakterras van circa 64 m². Boven de appartementen bevindt zich een ruime bergzolder op stahoogte die door beiden appartementen wordt gedeeld.

Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de Streeperstraat die in het verlengde van de Hoofdstraat is gelegen. Het straatbeeld wordt gevormd door een diversiteit aan lokale retailers en horecagelegenheden. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid in de straat en omgeving. In de straat bevinden zich twee bushaltes en op loopafstand bevindt zich het NS-station van Landgraaf. Alle dagelijkse voorzieningen liggen op steenworp afstand waaronder: Albert Heijn, Kruidvat, Action, Wibra, Jumbo & Aldi. Op fietsafstand is de Brunsummerheide gelegen alsmede het grensgebied met Duitsland. Met de auto is het object uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A2 en A79.

Streeperstraat 11, 11a en 11b

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Sleen
Sleen
€ 379.000
Image of Kerkrade
Kerkrade
€ 549.000
Image of Maastricht
Maastricht
€ 1.685.000
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.