Leiden, Herenstraat 43/43a

Leiden, Zuid-Holland
€ 587.500 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Herenstraat 43/43a Leiden, Zuid-Holland

€ 587.500
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
15-10-2019

Beleggingspand gelegen in het centrum van Leiden, bestaande uit een horecagelegenheid op de begane grond en vier ruime kamers t.b.v. verhuur aan studenten op de verdiepingen.
De horecagelegenheid is in 2015 in gebruik genomen door een nieuwe exploitant, die fors heeft geïnvesteerd in het interieur van het pand, waardoor het geheel een zeer eigentijdse en strakke uitstraling heeft gekregen.

De Herenstraat is een gezellige woon/winkelstraat in de Tuinstadwijk en ligt tussen het centrum van Leiden en winkelcentrum De Luifelbaan. Gelegen op enkele minuten loopafstand van het prachtige historische centrum van Leiden met zijn leuke winkels, terrassen, restaurants en musea. Uitvalswegen zoals de A4, A44, en N11 (Alphen aan den Rijn/Utrecht) zijn eenvoudig te bereiken evenals NS-Stations en bushaltes.

De verdiepingen, waar vier ruime kamers zijn gelegen, verkeren in nette staat. Het platte dak is recentelijk vervangen. Het object is voorzien van cv-installatie, dubbel glas en airco-installatie op de begane grond.

De aanbouw van de horecaruimte is gerealiseerd in 1989 en de gehele horecaruimte is in 2014 door de eigenaar gerenoveerd.

Op het dak van de aanbouw van de horecaruimte, kunnen nog appartementen gebouwd worden (hiervoor dient wel vergunning voor te worden aangevraagd). Met de bouw van de aanbouw is hier reeds rekening mee gehouden in de fundering. Op de zolderverdieping kan je een dakkapel geplaatst worden, waardoor ook een kamer gerealiseerd kan worden van 14 m².

Herenstraat 43/43a

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Poeldijk
Poeldijk
€ 550.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 612.500
Image of Kerkrade
Kerkrade
€ 549.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 2.500.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.