Leiderdorp, Draadbaan 29

Leiderdorp, Zuid-Holland
€ 129.500 (K.K.)
Verkocht
Bedrijfspand - Leiderdorp - Draadbaan 29
Foto's

Draadbaan 29 Leiderdorp, Zuid-Holland

€ 129.500
Verkocht

Het betreft een fris bedrijfspand op bedrijventerrein De Baanderij te Leiderdorp. Het object op de begane grond verkeert in een goede staat van onderhoud. Het pand is voorzien van dubbel glas in houten kozijnen.

Het object is zeer goed bereikbaar via diverse uitvalswegen (A4, N11 en N445). Daarnaast zijn er een aantal busverbindingen op korte loopafstand gelegen.

Het betreft een sale and lease back constructie met de huidige eigenaar/gebruiker.

Over de huurder:
Het MuziekCollectief is een muziekschool met een regionale functie. Er is plaats voor 400 leerlingen per week. De school biedt privé onderwijs aan voor leerlingen van 6 tot 60 jaar en verzorgt onderwijs op basisscholen en in de naschoolse opvang in de regio. Het MuziekCollectief is momenteel bezig met een “doorgroei plan”. Voor dit plan zijn investeringen nodig op het gebied van instrumentarium, het inhuren van een commercieel medewerker en het inrichten van een extra ruimte . Door het aanbieden van het pand en de financiële opbrengst hiervan wil de school deze zaken bekostigen en zo meer jonge mensen in aanraking brengen met muziek en muziekonderwijs. de invloed van muziek op kinderen is enorm en is daarom momenteel het hoofddoel van de activiteiten. De school wil zo een positieve bijdrage leveren in een wereld die zich kenmerkt door geweld en oppervlakkigheid.

Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
10-4-2017
Draadbaan 29

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.