Lelystad, Noordersluisweg 16

Lelystad, Flevoland
€ 525.000 (K.K.)
Verkocht
Bedrijfspand - Lelystad - Noordersluisweg 16
Foto's

Noordersluisweg 16 Lelystad, Flevoland

€ 525.000
Verkocht

Dit betreft een bedrijfspand van circa 305 m² gelegen op een ruim perceel van 1.020 m² op bedrijventerrein Noordersluis. Het pand is per 1 december 2017 voor een periode van minstens tien jaar verhuurd aan kinderopvang Happy Faces. 

Het object bestaat uit één bouwlaag met vier stamgroepsruimtes, twee slaapkamers, twee bergingen, twee toiletruimtes, een keuken en een technische ruimte. De buitenruimte is ingericht met speeltoestellen. Het pand is voorzien van een kunstsof kozijnen met dubbel glas, een Itho Daalderop Comfort cv-installatie, linoleum vloer, airco, brandmeldinstallatie en vloerverwarming. De huurder draagt zelf zorg voor het onderhoud aan de installaties. De kolommen aan de voor- en achterzijde van het pand zijn in 2018 op kosten van de verhuurder geschilderd.

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Noordersluis 2012' met bestemming 'Bedrijventerrein' met de specifieke functieaanduidingen 'bedrijf tot en met categorie 3.2' en 'specifieke vorm van maatschappelijk - kinderdagverblijf' van toepassing.

De locatie is per fiets, auto en openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en de dichtsbijzijnde bushalte is op circa 300 meter afstand gelegen. 

Volgens het CBS is het gemiddeld aantal dagopvanguren per kind in Lelystad met 820 uren relatief hoog in vergelijking met de rest van het land. In de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht is het gemiddeld aantal uren ook boven de 800 uren per kind.

Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
13-6-2018
Noordersluisweg 16

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.