Lelystad, Pioniersstraat 15

Lelystad, Flevoland
€ 825.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Pioniersstraat 15 Lelystad, Flevoland

€ 825.000
Verkocht

Een driesterren hotel van circa 450 m² op een perceel van 1.284 m² gelegen op het Werkeiland in Lelystad-Haven. 

Het object is in 2006 volledig gerenoveerd waarbij de installaties, kozijnen, deuren en inrichting van de kamers vervangen zijn. In 2019 is het buitenschilderwerk uitgevoerd. 

Het pand bestaat uit een ontbijtruimte/receptie, magazijn, 17 hotelkamers en algemene ruimten. Hotel de LangeJammer wordt al meer dan 20 jaar gerund door de Familie Rebel en ontvangt een mix van zakelijke gasten en toeristen. Er verblijven veel zakelijke gasten die actief zijn in de offshore industrie en Lelystad Airport. 

De kozijnen zijn van kunststof met dubbele beglazing (goed geïsoleerd). Vloeren op de begane grond zijn van beton, de vloeren op de verdiepingenzijn van hout. Er is een samengesteld dak met pannen gedekt met in het midden een glaspartij. Verwarming geschiedt via cv-combiketels door middel van centrale verwarming.  Warmwatervoorziening door middel van bovengenoemde combiketel en boiler. Er is een alarm- brandinstallatie aanwezig en die is aangesloten op meldkamer. Er zijn voldoende groepen en(kracht)stroom. 

Indeling
Via de voorzijde van het pand, middels een afgesloten entree is het hotel bereikbaar. Links en rechts van de hal bevinden zich hotelkamers. Direct na de hal komt men in de ontbijt/ontvangstruimte met achterin een bar/receptie en links een gescheiden dames- en herentoiletgroep. Achter de bar bevindt zich een doorgang naar de keuken, opslag en wasruimte. Hier bevindt zich een trapgang naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping (schuine kap) bevindt zich een open opslagruimte, kantoorruimte en hier bevinden zich de technische installaties. Achter de keuken bevinden zich hotelkamers.

In het hoofdgebouw bevinden zich in totaal 14 hotelkamers. In het bijgebouw(de voormalige bedrijfswoning) bevinden zich nog eens drie hotelkamers. Alle kamers zijn buitenom bereikbaar.

Omgeving
In de directe omgeving zijn een jachthaven, woningen en een bedrijventerrein gevestigd. Binnen een kwartier rijden zijn onder andere het centrum van Lelystad, outletcenter Batavia Stad, Themapark Aviodrome en natuurgebieden Oostvaardersplassen en Natuurpark Lelystad gelegen. 

Werkeiland Lelystad was het eerste bewoonde deel van het nog niet ingepolderde Oostelijk Flevoland. Hotel Pension de Lange Jammer werd in de jaren ’50 gebruikt als keuken voor de arbeiders. De voormalige stenen barakken zijn omgezet naar woningen. 

De A6 is per auto binnen tien minuten bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 100 meter afstand van het pand gelegen. 

Bestemming
Op het perceel is het bestemmingsplan 'Lelystad-Haven Werkeiland' met bestemming 'Horecadoeleinden 2' van toepassing. Hierdoor zijn logiesverstrekking en een dienstwoning toegestaan.

Het complex is erkend als gemeenteiljk monument.

Pioniersstraat 15

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Dronten
Dronten
€ 250.000
Image of Heemskerk
Heemskerk
€ 240.000
Image of Beverwijk
Beverwijk
€ 460.000
Image of Zutphen
Zutphen
€ 2.150.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.