Lelystad, Schouw 48-33 & Kamp 27-05

Lelystad, Flevoland
€ 415.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Schouw 48-33 & Kamp 27-05 Lelystad, Flevoland

€ 415.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
26-8-2019

Twee kamerverhuurpanden van circa 120 m² en circa 114 m², beiden met vier verhuurde kamers en gelegen nabij het kernwinkelcentrum en het NS-station van Lelystad. De kamers zijn allen verhuurd aan werkende of studerende mensen. De omgevingsvergunning ten behoeve van kamerverhuur is aanwezig. Een unieke vergunning gezien het feit dat de gemeente Lelystad heeft besloten per 3 april 2019 tot nader order géén omgevingsvergunningen ten behoeve van kamerverhuur of woningsplitsing meer af te geven.

Beide objecten verkeren in goede staat van onderhoud. Het object aan de Schouw 48-33 beschikt over een ruime kamer op de begane grond met achtergelegen tuin met berging. Op de gang bevindt zich een gemeenschappelijk toilet alsmede de meterkast en trapopgang naar de eerste etage. Hier zijn drie kamers gesitueerd waarvan twee kamers zijn verhuurd aan één huurder. Op de eerste etage is tevens een gedeelde badkamer aanwezig met douche, wastafel en toilet. Tot slot bevindt zich op de zolderetage een vierde kamer met op de gang een gemeenschappelijke ruimte met wastafel, wasmachine en droger. Op de begane grond en de zolder is een brandblusser aanwezig en op iedere etage zijn rookmelders gesitueerd.

Het object aan de Kamp 27-05 beschikt over een ruime kamer op de begane grond met achtergelegen tuin en berging. De kamer heeft de beschikking over een eigen open keuken. Op de gang bevindt zich de meterkast, gemeenschappelijk toilet en trapopgang naar de eerste etage. Op de eerste etage zijn twee kamers gesitueerd met een gemeenschappelijke badkamer met douche, wastafel en toilet. Tot slot is er op de zolder een vierde kamer en een ruimte met gemeenschappelijke kitchenette. Op de begane grond en de zolderetage is een brandblusser aanwezig. In 2011 is de badkamer vernieuwd en in 2016 is de dakbedekking inclusief de onderlaag vervangen. 

Beiden objecten zijn gelegen op loopafstand van het centrum van Lelystad alsmede het NS-station. De omgeving wordt gekenmerkt door parken, wateren en voorzieningen. De omgeving is erg in opkomst en veel tweeverdieners en gezinnen met jonge kinderen vestigen zich in Lelystad. Binnen circa 45 autominuten zijn steden als Zwolle, Amersfoort en Amsterdam te bereiken.

Schouw 48-33 & Kamp 27-05

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 400.000
Image of Wijhe
Wijhe
€ 495.000
Image of Appelhôf 17 - 17D
Oudehaske
€ 425.000
Image of Jan Keldermansstraat 2
Leiden
€ 450.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.