Lelystad, Verlaatweg 25 (Noordersluis)

8243 PS

Flevoland

€ 6.750.000
(V.O.N. te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.)
Verkocht
 • Impressie ontwikkeling Lelystad
 • Locatie
 • Overzicht
 • Tekeningen plan
 • Tekeningen voorgevel
 • Plattegrond
 • Plattegrond
Bedrijfspand - Lelystad - Verlaatweg 25 (Noordersluis) Locatie Overzicht Tekeningen plan Tekeningen voorgevel

Omschrijving

Deze nieuw te realiseren vastgoedbelegging bestaat uit twee verzamelgebouwen bestaande uit in totaal 28 bedrijfunits (te weten 8 hoekunits en 20 tussenunits) gelegen op een goede locatie te Lelystad.

Omschrijving:
De hoekunits aan de 'kop' van het gebouw hebben een oppervlak van ca. 250m² op de begane grond en ca. 250m² op de 1e verdieping. De tussenunits hebben een oppervlak van ca. 125m² op de begane grond en ca. 125m² op de 1e verdieping. Door de grote raampartijen aan de voorkant van de unit zijn deze ideaal geschikt als showroom of als kantoorruimte.

Omschrijving:
Elke unit heeft een front van respectievelijk 7,80 meter en 14,25 meter. Dit maakt dat deze units uitermate geschikt zijn voor gebruik als showroom in combinatie met kantoor- en/of lesruimte, etc. desgewenst op beide bouwlagen. Vanzelfsprekend is de combinatie met bedrijfs-/magazijnruimte goed te maken; elke unit heeft de beschikking over een groot formaat, elektrisch bedienbare, overheaddeur met een naastgelegen loopdeur.

Multifunctionaliteit
De aangeboden units zijn flexibel indeelbaar en er is de mogelijkheid de units onderling te koppelen. Alle units worden voorzien van een betonnen verdiepingsvloer, teneinde extra ruimte te creëren ten behoeve van o.a. kantoorruimte, showroom, atelier. Op verdiepingsniveau is er in de gevel rekening gehouden met raampartijen om zodoende voldoende daglicht te krijgen.

Representatief
Gekozen is voor een fraai en vrijwel tijdloos ontwerp en er is gekozen voor een kleurstelling die eveneens tijdloos is en die niet snel verveelt. Gezien het eigenzinnige karakter van dit bedrijfsverzamelgebouw kan iedere ondernemer zijn eigen identiteit kwijt en is er de mogelijkheid eigen reclame op de buitengevel aan te brengen. Teneinde eenheid in het gebouw te
handhaven, dient deze reclame-uiting bij elke unit op dezelfde plaats te worden aangebracht en van dezelfde afmeting te zijn.

Hoogwaardige bouw
Een solide fundering op palen, het gebruik van eersteklas bouwmaterialen die voldoen aan de eisen van deze tijd met 10 jaar garantie, geven u de zekerheden die u zoekt. Het gebouw wordt onderhoudsarm uitgevoerd waarbij wanden, dak en beglazing perfect worden geïsoleerd.

Ruime parkeergelegenheid
Per unit van ca. 250 m² b.v.o. worden drie parkeerplaatsen geleverd. Dit is vrij uniek, gebruikelijk is één of twee plaatsen. Alle parkeerplaatsen zijn op eigen grond, u heeft derhalve het exclusieve eigendomsrecht.

Voldoende daglicht
Er is op zowel begane grond- als verdiepingsniveau rekening gehouden met daglicht in de gevel. Tevens is het mogelijk een lichtstraat/lichtkoepel in het dak aan te brengen tegen meerprijs, mits dit tijdig wordt aangegeven.

Persoonlijke aandacht
Bij de aankoop van één (of meerdere) van deze units staan uiteraard uw wensen centraal. U koopt een bedrijfsruimte om daar jaren mee vooruit te kunnen. Wij nemen dan ook de tijd om alle details met u door te spreken om voor u de perfecte werkplek op maat te maken. Wij werken met korte lijnen: degene met wie u de afspraken maakt, coördineert tevens de bouw.

Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Bedrijfspand

Laatste wijziging

3-9-2010

Perceeloppervlakte

0 m2

Nadere specificatie oppervlakte

Kavel: Groot 98 are en 64 centiare, één en ander zoals nader met kruisarcering aangegeven op de bijgevoegde kadastrale kaart.

Parkeerplaatsen: 158

Tussenunits: Oppervlakte: ca. 250 m² (verdeeld over twee verdiepingen).
Kopunits: Oppervlakte: ca. 500 m² (verdeeld over twee verdiepingen).

Bouwjaar

2009.

Huurders

 • 4 x hoekunits van totaal 504 m² x € 70,- excl. BTW = € 141.120,--

  4 x hoekunits van totaal 500 m² x € 70,- excl. BTW = € 140.000,--

  20 x tussen units van totaal 250 m² x € 70,- excl. BTW = € 350.000,--

  Totaal: € 631.120,-- excl. BTW per jaar.

  2 jaar huurgarantie: € 1.262.240,-- excl. BTW.

Huursom

€ 631.120

Vraagprijs

€ 6.750.000 V.O.N. te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Factor

10,70

Kadaster

Gemeente Lelystad, Sectie N, nummer 2567.

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Locatie

Verlaatweg 25 (Noordersluis)
Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Vergelijkbaar aanbod
Image of Punter 22 34

Lelystad

Punter 22 34
Woning / appartement
€ 292.500
Image of Kempenaar 09 51

Lelystad

Kempenaar 09 51
Kamerverhuurpand
€ 375.000
Image of Dukdalfweg 2

Almere

Dukdalfweg 2
Bedrijfspand
€ 990.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.