Maarssen, Safariweg 203-322

Maarssen, Utrecht
€ 4.750.000 (K.K. )
Verkocht
Bedrijfspand - Maarssen - Safariweg 203-322
Foto's

Safariweg 203-322 Maarssen, Utrecht

€ 4.750.000
Verkocht

Commerciële plint ter grootte van circa 3.720 m², gelegen op de begane grond en eerste etage van het in 2012 gebouwde woon-winkelcomplex MAR’CS, gelegen op uitstekende zichtlocatie tussen het station van Maarssen en winkelcentrum Bisonspoor te Maarssenbroek. Bij het aangeboden object behoren tevens 85 overdekte, eigen semi-openbare parkeerplaatsen.

Het object is grotendeels verhuurd en in gebruik bij een indoor speelparadijs Monkey Town, New York pizza, nagelstudio We Luv Nails, 'caffetaria' Espresso Passion, sportschool Newstyle en Mr Sushi. Op de begane grond zijn nog drie ruimten voor verhuur beschikbaar, op de eerste etage één.

Voor wat betreft de leegstaande ruimte op de eerste etage heeft de gemeente Stichtse Vecht aangegeven positief te staan tegenover het indienen van een plan dat voorziet in wonen op deze etage.

MAR’CS ligt naast winkelcentrum Bisonspoor en vormt middels de onderdoorgang de verbinding van het winkelcentrum met het station. Op het winkelcentrum met een vloeroppervlak van ruim 25.000 m² zijn ruim 90 winkels gevestigd. Bisonspoor heeft een zeer gevarieerd aanbod en een goede mix van bekenden landelijke winkelketens en lokale ondernemers. Recentelijk is er voor dit winkelcentrum een nieuwe parkeergarage geopend. Intern zal het winkelcentrum nog worden gerevitaliseerd.

MAR’CS is gelegen in het hart van het land, tussen Amsterdam en Utrecht. Maarssenbroek ligt langs de A2 en heeft middels de noordelijke rondweg van Utrecht een uitstekende verbinding met de rijksweg A27. MAR’CS ligt op 25 minuten van Amersfoort, 20 minuten van Amsterdam en op 5 minuten vanaf Utrecht. Doordat er gratis parkeerplaatsen aanwezig zijn en het NS Station zich op een steenworp afstand bevindt is MAR’CS uitstekend bereikbaar. Ieder kwartier vertrekt hiervandaan een trein naar Amsterdam of Utrecht. De bus stopt naast het NS station en hier bevindt zich tevens een taxi standplaats.

Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
17-12-2020
Safariweg 203-322

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Woerden
Woerden
€ 1.720.000
Image of Veghel (Erp)
Veghel
€ 650.000
Image of Heerlen
Heerlen
€ 1.850.000
Image of Zamenhofdreef 19 19A en 19B
Utrecht
€ 825.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.