Maasdijk, Aartsdijkweg 107, 109, 111

Maasdijk, Zuid-Holland
€ 249.500 (k.k.)
Verkocht
Kantoorpand - Maasdijk - Aartsdijkweg 107, 109, 111
Foto's

Aartsdijkweg 107, 109, 111 Maasdijk, Zuid-Holland

€ 249.500
Verkocht

Drie kantoorruimten van in totaal circa 198 m² op de verdieping van een bedrijfspand op het Coldenhove bedrijventerrein in het Westland. 

Het object is gelegen aan de rand van het betreffende bedrijventerrein. Vanaf de Maasdijk gezien is het een locatie die in het oog springt. Coldenhove ligt direct aan de rijksweg A20 en naast de bestaande bedrijventerreinen Transportcentrum, Poortcamp en Honderland. Via de A20 is er toegang tot het gehele Nederlandse snelwegennet richting Rotterdam, Breda, Utrecht, België en Duitsland. Via de Veilingroute laten plaatsen als Leiden en Amsterdam zich eenvoudig bereiken.

De ruimte van in totaal 198 m² is verdeeld over drie kantoorruimtes welke beschikken over de volgende voorzieningen:  tapijt, linoleum, verlaagd plafond met armaturen, elektra, gas, water, drie toiletten en pantries. Verder verkeerd het object in een uitstekende staat van onderhoud. De kantoorruimtes zijn alle direct aangesloten aan de entree en galerij en kijken uit over de Maasdijk. Parkeren is mogelijk op eigen terrein. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Bedrijventerrein A20 Westland' van kracht met enkel bestemming 'Bedrijventerrein'.

Land
Nederland
Soort pand
Kantoorpand
Laatste wijziging
5-2-2021
Aartsdijkweg 107, 109, 111

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.