Maastricht, Balsemienbeemd 27

Maastricht, Limburg
€ 189.000 (K.K.)
Verkocht
Kamerverhuurpand - Maastricht - Balsemienbeemd 27
Foto's

Balsemienbeemd 27 Maastricht, Limburg

€ 189.000
Verkocht

Deze belegging betreft een zeer net kamerverhuurpand met vier kamers van in totaal circa 107 m², gelegen in de wijk Randwyck te Maastricht. Het object is momenteel verhuurd aan studenten. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. De vier kamers, die verdeeld zijn over twee woonlagen, zijn allen voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is een gemeenschappelijke keuken die is voorzien van 4-pits gasstel, oven, vaatwasser en wasmachine. Er is eveneens een gemeenschappelijke tuin aanwezig en een stenen berging voor de stalling van fietsen die is voorzien van elektra. Het object wordt verwarmd door een gasgestooke cv-installatie. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Het object is zeer gunstig gelegen op slechts vijf minuten fietsafstand van de medische faculteiten van de Universiteit Maastricht, de faculteit voor Psychologie, faculteit voor Life & Science, faculteit voor Management en de Universiteitsbibliotheek. Eveneens is op fietsafstand bereikbaar het Universitair Medisch Centrum Maastricht en diverse grote bedrijven zoals Mercedes-Benz, WML, MECC, Medtronic, Vodafone die gezamenlijk goed zijn voor ruim tienduizend banen. Het gezellige centrum van Maastricht is op een kwartier fietsafstand gelegen. In de nabije omgeving vind je verder diverse culturele hoogtepunten zoals de Sint-Pietersberg, kasteel-ruine Hoeve Lichtenberg, Zonneberg Grotten en kasteel De Hoogenweerth. Action en Aldi bevinden zich op vijf minuten fietsafstand. Op vijf minuten loopafstand liggen twee bushaltes. Middels diverse uitvalswegen vanaf de A2 is het object goed te bereiken per auto. Een perfecte ligging voor een kamerverhuurpand.

Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
4-1-2018
Balsemienbeemd 27

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Akersteenweg 108
Maastricht
€ 267.500
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Lindenlaan 102 104
Kerkrade
€ 219.000
Image of Europalaan 525
Tilburg
€ 287.500
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.