Maastricht, Désiré Leesensstraat 25

Maastricht, Limburg
€ 257.500 (K.K.)
Verkocht
Kamerverhuurpand - Maastricht - Désiré Leesensstraat 25
Foto's

Désiré Leesensstraat 25 Maastricht, Limburg

€ 257.500
Verkocht

Kamerverhuurpand van circa 115 m², gelegen op een uitstekende locatie in de wijk 'Heer' te Maastricht. Er is een kamerverhuurvergunning aanwezig voor de verhuur aan vier personen. De studenten zijn allen studerend aan de Hogeschool & Universiteit.

Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud. Op de begane grond bevindt zich één zeer ruime kamer, een gedeelde keuken en een toilet. Vanuit de keuken is een betegelde tuin bereikbaar die is voorzien van een stenen berging met elektra. Op de eerste verdieping zijn vier kamers gesitueerd die zijn samengevoegd tot twee zeer ruimte kamers en een badkamer die is voorzien van douche en wastafel. Kamer 4 bevindt zich op de zolderetage die voorzien is van een trespa dakkapel. De begane grond is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.  De eerste verdieping is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing en de tweede verdieping is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming geschiedt middels een gehuurde Volta cv-installatie. 

Het object is gelegen in een rustige straat in de populaire wijk 'Heer''. Op circa 5 minuten fietsafstand bevinden zich de eerste faculteiten van de Maastricht University, gericht op psychologie en geneeskunde. Binnen 15 minuten fietsen zijn de overige faculteiten van de Maastricht University alsmede de Hogeschool te bereiken. Op vergelijkbare afstand bevindt zich de historische stadskern. Op loopafstand bevindt zich een wijkwinkelcentrum met een diversiteit aan landelijke winkelformules zoals: Albert Heijn, Plus Supermarkt, Hema, Kruidvat, Gall & Gall, Big Bazar, Etos en Prima en tevens diverse lokale retailers en horeca. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat. NS-station Randwyck alsmede diverse bushaltes zijn op loopafstand gelegen. De rijksweg A2 ligt op slechts twee minuten. 

Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
27-5-2019
Désiré Leesensstraat 25

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Akersteenweg 108
Maastricht
€ 267.500
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Italiëlaan 7
Heerlen
€ 200.000
Image of St. Gregoriuslaan 60
Brunssum
€ 325.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.