Maastricht, Frankenstraat 189 A,B,C

Maastricht, Limburg
€ 285.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Frankenstraat 189 A,B,C Maastricht, Limburg

€ 285.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
5-10-2017

Deze belegging betreft een tussenwoning die is opgesplitst in drie appartementen van in totaal circa 142 m², gelegen in de directe nabijheid van de Groene Loper en het centrum van Maastricht. De appartementen zijn allen verhuurd aan particulieren. De vergunning voor het splitsen in meerdere zelfstandige wooneenheden is aanwezig. De Gemeente Maastricht hanteert sinds kort een nieuw beleid waarbij het slechts zeer beperkt is toegestaan woningen groter dan 110 m² te splitsen. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en is in 2010 gerenoveerd. De begane grond beschikt over een kelder van circa 39 m² alsmede een tuin met berging en opstalplaats voor fietsen. Elk appartement heeft een eigen toilet, bad/douche en keukenblok. Het object wordt verwarmd door middel van een cv-installatie die afkomstig is uit 2010. In 2017 zijn diverse aanpassingen aan het object gedaan ten behoeve van de brandveiligheid waaronder brandwerende toegangsdeuren, brandwerende plafonds en rookmelders.

Het object is zeer gunstig gelegen, in een winkelstraat, op slechts enkele minuten afstand van het centrum van Maastricht en slechts een paar honderd meter van het NS-station. Alle dagelijkse voorzieningen zijn op loop en fietsafstand te vinden waaronder een Albert Heijn op enkele meters van het object. Diverse opleidingsinstituten zijn per fiets en openbaar vervoer goed te bereiken. In deze groene omgeving kan men tevens ontspannen in het nieuw aan te leggen park aan de Groene Loper. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Het object is goed bereikbaar per openbaar vervoer en middels diverse uitvalswegen vanaf de A2 en de A79.   

Frankenstraat 189 A,B,C

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 200.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 220.000
Image of Baños y Mendigo
Baños y Mendigo
€ 299.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.