Maastricht, Frans van de Laarstraat 2

Maastricht, Limburg
Verkocht
Foto's

Frans van de Laarstraat 2 Maastricht, Limburg

Verkocht

Kamerverhuurpand van circa 140 m² met vier kamers gelegen in de noordwestelijke woonwijk Caberg te Maastricht. Er is een omgevingsvergunning voor kamerverhuur aanwezig. 

Het pand is geheel onderkelderd en bestaat verder uit een carport, garage, woonkamer, eetkamer, keuken, toilet, een badkamer met toilet en vier slaapkamers. De achtertuin is ongeveer 50 meter diep. Het object is voorzien van centrale verwarming (HR combi cv-ketel). 

De verwarmde garage van circa 34 m² oppervlak is bereikbaar via de gedeelde oprit met de buren. De woonkamer met allesbrander (kachel) is circa 11,5 m² en voorzien van een plankenvloer. Het eetkamergedeelte is circa 19 m². De keuken (circa 8,46 m²) is voorzien van een terrazzoblad, vaatwasser, vriezer, koelkast, 5-pits gaskookplat en afzuigkap. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers (circa 16 m² en circa 20 m²) gesitueerd, waarvan laatstgenoemde met een ruim balkon. Daarnaast is op de eerste verdieping een badkamer met ligbad/douche, tweede toilet, wastafel en handdoekradiator gesitueerd. De tweede verdieping bestaat uit één slaapkamer van circa 29 m² met eigen douche en wasbak. 

Het object is op ongeveer acht minuten fietsafstand gelegen van het centrum van Maastricht. In de nabije omgeving zijn diverse eet- en winkelgelegenheden gesitueerd, waaronder de supermarkt PLUS. Daarnaast is Winkelcentrum Brusselse Poort binnen drie fietsminuten te bereiken. Zuyd Hogeschool is op ongeveer 270 meter gelegen van de woning en Hogeschool E3 en ROC Leeuwenborgh Maastricht op circa drie kilometer.

Het object is zowel met openbaar als eigen vervoer goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is op grofweg 130 meter gelegen. Daarbij is het mogelijk om in de omliggende straten gratis te parkeren. De N278 (Maastricht - Vaals) is op 1,1 km afstand gelegen en heeft een verbinding met de tunnel A2 (Kruist Maastricht), welke binnen 13 autominuten te bereiken is.

Frans van de Laarstraat 2

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 400.000
Image of
Echt
€ 330.000
Image of Geldrop
Geldrop
€ 325.000
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.