Maastricht, Joseph Hollmanstraat 30B

Maastricht, Limburg
Verkocht
Foto's

Joseph Hollmanstraat 30B Maastricht, Limburg

Verkocht

Kamerverhuurpand van circa 121 m² gelegen in de Brusselsepoort wijk te Maastricht. Gelegen op circa tien minuten fietsafstand van het stadscentrum. Daarbij zijn de universiteit en winkelcentrum Brusselsepoort binnen vijf minuten per fiets te bereiken. Winkelcentrum Brusselsepoort huisvest diverse winkelvoorzieningen (zoals de Albert Heijn en de Jumbo).

De dichtsbijzijnde bushalte bevindt zich op 160 meter van het pand. Hierdoor is het pand ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Het pand bestaat uit de eerste, tweede en derde etage en is recentelijk gerenoveerd en voorzien van een nieuwe vloer, toilet, plafonds en meubilering. Op de begane grond is de privé entree/hal met trap naar de verdieping alsmede de kelder. Op de eerste etage bevinden zich een toilet, keuken en twee slaapkamers. Op de tweede etage zijn een badkamer en slaapkamer. Op de derde etage is een slaapkamer en een bijkamer met wasbak.

De keuken is in 2018 geinstalleerd en de badkamer in 2019. Het pand beschikt over een cv-ketel die vijf jaar oud is. Verder is er dubbelglas en zijn de kozijnen van kunststof. 

Er is een omgevingsvergunning voor het pand. Het pand bestaat uit vier onzelfstandige kamers die ieder voor een bruto huurprijs van € 580,- per maand worden verhuurd. 

Joseph Hollmanstraat 30B

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 400.000
Image of Kerkrade
Kerkrade
€ 549.000
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
Image of Helmond
Helmond
€ 425.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.