Maastricht, Nieuwstraat 5

Maastricht, Limburg
Verkocht
Woning / winkelpand - Maastricht - Nieuwstraat 5
Foto's

Nieuwstraat 5 Maastricht, Limburg

Verkocht

Deze unieke belegging betreft een rijksmonument dat bestaat uit een winkelruimte van circa 62 m² met bovengelegen woning van circa 186 m², gelegen op A-locatie in het centrum van Maastricht. Zowel de winkelruimte als de bovenwoning wordt leeg opgeleverd.  Het object met lijstgevel verkeert in goede staat van onderhoud. 

Nieuwstraat 5 bestaat uit een souterrain, toilet, pantry en winkelruimte op de begane grond. Aan de voorzijde is een brede entree gecreërd met voldoende etalageruimte aan beide zijden. De winkelruimte is fraai afgewerkt. 

De bovenwoning van drie etages bestaat uit een woonkamer, keuken, badkamer en vier slaapkamers. De woning is zeer netjes afgewerkt en voorzien van een nieuwe laminaatvloer en sanitair. Het object is verder voorzien van hardstenen kozijnen, op de eerste verdieping oorspronkelijk met kruisgespannen, op beide bovenste verdiepingen oorspronkelijk met middenstijlen. Op de bovenste verdieping staan Lodewijk XVI-hekjes voor de vensters en “balkondeuren”.

Het object is gelegen op een uitstekende A-locatie in de Nieuwstraat, tussen mannenmode 'Jos van Hugten' en de H&M in. De Nieuwstraat grenst aan de bekende Markt en dé winkelstraat van Maastricht, Grote Staat. Alle dagelijkse voorzieningen, landelijke winkelformules, pleinen, horeca, musea en bezienswaardigheden zijn op loopafstand bereikbaar. Op loopafstand zijn diverse Q-Park parkeergarages gelegen, waaronder Vrijthof, Mosae Forum en O.L. Vrouweplein. Het object is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en middes diverse uitvalswegen vanaf de A2 en de A79.  

Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
12-4-2021
Nieuwstraat 5

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Maastricht
Maastricht
€ 1.685.000
Image of Kerkrade
Kerkrade
€ 549.000
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
Image of Bosschenhoofd
Bosschenhoofd
€ 1.096.800
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.