Maastricht, Orleansplein 22B

Maastricht, Limburg
Verkocht
Woning / appartement - Maastricht - Orleansplein 22B
Foto's

Orleansplein 22B Maastricht, Limburg

Verkocht

De belegging:
Het betreft een goed onderhouden hoekwoning aan het Orleansplein te Maastricht. Het pand wordt gebruikt als kamerverhuurpand en heeft momenteel zeven huurders. Iedere huurder beschikt over een eigen slaapkamer en het gebruik van de gemeenschappelijke ruimten.

Voorzieningen:
Het object heeft de volgende gemeenschappelijke ruimten:
Eén woonkamer, een keuken met fornuis, afzuiginstallatie en twee koelkasten, een badkamer met twee fonteinen en een ligbad evenals een apart toilet en tot slot een garage.

De omgeving:
Het pand is goed gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. Zo is de nationale weg op slechts een paar honderd meter afstand gelegen. Het centrum van Maastricht ligt op slechts enkele minuten fietsen van het object. Momenteel is er op dit adres het plan om de fietsvriendelijk te vergroten. De Orleansstraat, het Orleansplein en de Victor de Stuersstraat krijgen een flinke opknapbeurt. De gemeente gaat de drie staten herinrichten, waarbij de fietser alle ruimte krijgt. Dat heeft de wethouder John Aarts (VVD, Financiën) in november bekendgemaakt.

De werkzaamheden starten in juni 2015.

De drie straten worden heringericht tot zogeheten ‘fietsstraten’, naar voorbeeld van de Bilserbaan. Met de herinrichting completeert de gemeente de fietsroute tussen Malberg en het centrum. Hiermee ontstaat voor fietsers een snelle, comfortabele en veilige Oost-West verbinding.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
12-4-2021
Orleansplein 22B

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.