Maastricht, Statensingel 149

Maastricht, Limburg
Verkocht
Foto's

Statensingel 149 Maastricht, Limburg

Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
12-4-2021

Kamerverhuurpand met acht verhuurde kamers van in totaal circa 256 m², gelegen in het gewilde Statenkwartier, op loopafstand van de historische stadskern van Maastricht. Het geheel verkeert in verhuurde staat. De gebruiksmelding aangaande brandveilig gebruik is aanwezig. 

Het object verkeert in hoofdlijnen in redelijke staat van onderhoud. Het object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Het dak verkeert in goede staat. Er zijn twee keukens en twee badkamers aanwezig. Het object is gedeeltelijk voorzien van systeemplafonds. De acht kamers zijn evenredig verdeeld over vier bouwlagen en beschikken allen over een eigen wastafel. De twee keukens en badkamers zijn gesitueerd op de eerste en tweede verdieping. Verwarming geschiedt middels een cv-installatie. Er is een ruime stadstuin aanwezig.

Het object kent een uistekende ligging op circa 700 meter van de Basiliek van Sint Servaas en het gezellige Vrijthof. De nabijgelegen stadskern van Maastricht is rijk aan internationale, nationale en lokale winkelformules en beschikt over een schat aan cultuur en historie. Diverse Hogescholen en de universiteit van Maastricht liggen op slechts drie minuten fietsafstand. Diverse parken en bossen liggen eveneens binnen handbereik. Het zowel het Centraal Station alsmede diverse busverbindingen zijn op fiets of loopafstand gelegen. Met de auto is het object middels diverse uitvalswegen vanaf de A2 en de A79 binnen enkele minuten bereikbaar.

Statensingel 149

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 400.000
Image of Kerkrade
Kerkrade
€ 549.000
Image of Valkenswaard
Valkenswaard
€ 675.000
Image of Heuvelstraat 58, 58a t/m 58c & 60
Veldhoven
€ 635.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.