Maastricht, Volksplein 34 en 35

Maastricht, Limburg
Verkocht
Foto's

Volksplein 34 en 35 Maastricht, Limburg

Verkocht

Deze unieke belegging betreft een winkelruimte van circa 570 m² met tien bovengelegen kamers van in totaal 149 m², op loopafstand van het centrum van Maastricht. De winkelruimte wordt al sinds 1980 verhuurd aan de Aldi en de kamers zijn allen verhuurd aan studenten. De omzettingsvergunning voor kamerverhuur alsmede de gebruiksmelding inzake de brandveiligheid zijn aanwezig. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. Onlangs zijn de kamers gerenoveerd en zijn deze onder andere voorzien van prachtige laminaatvloeren en nieuw sanitair. 

Het type vastgoed is aantrekkelijk omdat er een structureel tekort is aan goede supermarkt locaties. Supermarkten kunnen zich in Nederland  niet vrij vestigen. Gemeenten leggen in bestemmingsplannen de behoefte aan het aantal supermarkten per gebied vast en daardoor is het supermarktvastgoed schaars en blijft het courant.

Het object is gelegen op een uitstekende locatie. Het culturele centrum van Maastricht, het Vrijthof, de Basiliek van Sint Servaas, de Sint-Jans Kerk, de Universiteit van Maasrticht, winkelcentrum Maastricht-Brusselsepoort, The School of Business and Economics, de Universiteitsbibliotheek en diverse andere opleidingsinstituten zijn op loop danwel fietsafstand bereikbaar. Eveneens is het object gelegen in een groene omgeving nabij het Waldeckpark en het Jekerpark. Voor de deur is er voldoende betaalde parkeergelegenheid. Het object is uitstekend te bereiken middels het openbaar vervoer en middels diverse uitvalswegen vanaf de A2 en de A79. 

Volksplein 34 en 35

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Maastricht
Maastricht
€ 1.685.000
Image of Kerkrade
Kerkrade
€ 549.000
Image of Echt
Echt
€ 900.000
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.