Meppel, Zuideinde 16-20

Meppel, Noord-Holland
€ 1.295.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Zuideinde 16-20 Meppel, Noord-Holland

€ 1.295.000
Verkocht

Een multifunctioneel beleggingsobject gelegen in het centrum van Meppel van in totaal circa 1.576 m² . Het object bestaat uit twee commerciële ruimte, één bedrijfsruimte, twee bovenwoningen, kamerverhuurgedeelte beschikkend over acht kamers en een tweetal studio's. 

Het object is gelegen op een aanlooproute van het station naar het centrum van Meppel. De commerciële ruimtes bevinden zich op de begane grond aan de straatzijde en zijn in gebruik door IMKO en Time Star Media. Naast de commerciële ruimten zijn er aan de achterzijde van het object twee grote bovenwoningen gesitueerd. Op de boven verdiepingen aan de voorzijde van het object zijn 8 kamers en 2 studio’s gesitueerd. De studio’s zijn voorzien van een eigen keukenblok, een douche, toilet en een woonkamer met een separate slaapkamer. De 8 kamers beschikken over een keukenblok per kamer en hebben een gemeenschappelijke toiletten, douches en een wasruimte. De kamers en studio’s hebben een gemeenschappelijk buiten terras tot hun beschikking. Aan de achterzijde van hwet object is een voormalig pakhuis gesitueerd waarin zich een sport studio heeft gevestigd. Deze bedrijfsruimte beschikt over een bovenverdieping van circa 200 m², welke momenteel leeg staat en ruimte biedt voor eigen invulling. 

Het object is goed bereikbaar. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Meppel, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Meppel-Centrumschil' met enkelbestemming 'Centrum' van toepassing. Hierdoor zijn onder andere de volgende functie invullingen mogelijk: detalhandel, wonen, maatschappelijke dienstverlening, zakelijke dienstverlening en bedrijfsgebouwen van toepassing. 

Zuideinde 16-20

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Sleen
Sleen
€ 379.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 404.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 612.500
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 649.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.