Middelburg, Bree 5 a, b en c

4331EA

Zeeland

€ 549.000 (k.k.)

Te koop
  • Kamerverhuurpand - Middelburg - Bree 5 a, b en c
  • Kamerverhuurpand - Middelburg - Bree 5 a, b en c
  • Kamerverhuurpand - Middelburg - Bree 5 a, b en c
  • Kamerverhuurpand - Middelburg - Bree 5 a, b en c
  • Kamerverhuurpand - Middelburg - Bree 5 a, b en c
Kamerverhuurpand - Middelburg - Bree 5 a, b en c Kamerverhuurpand - Middelburg - Bree 5 a, b en c Kamerverhuurpand - Middelburg - Bree 5 a, b en c Kamerverhuurpand - Middelburg - Bree 5 a, b en c Kamerverhuurpand - Middelburg - Bree 5 a, b en c

Omschrijving

Investment memorandum bestaande uit een volledig verhuurd pand in het centrum van Middelburg. 

Een interessante beleggingspropositie; het pand bestaat uit 4 zelfstandige studio’s en is in 2022 volledig gerenoveerd. 
Het pand is gelegen in het hartje centrum van Middelburg met alle denkbare voorzieningen op loopafstand. In Middelburg is een grote vraag naar (zelfstandige) studio’s waardoor het leegstandsrisico wordt geminimaliseerd. Deze grote vraag naar woonruimte wordt mede gestuwd door alle bedrijvigheid in Middelburg en natuurlijk de Hogeschool Zeeland en de Roosevelt Universiteit, welke immers zorgen voor veel studenten.

De studio’s zijn gestoffeerd verhuurd en voor bepaalde tijd voor 2 jaar. De studio’s zijn verhuurd aan werkenden en studenten. De jaarlijkse netto huuropbrengst bedraagt: € 38.040,- per jaar excl. gas, water en elektra 

In het kort:
- Bree 5, 5a, 5b, 5c, 4331 EA Middelburg
- 4 zelfstandige studio’s
- Pand is compleet gerenoveerd in 2022
- Vraagprijs € 549.000,- k.k. 
- Netto huuropbrengst € 38.040,- per jaar excl. gas, water en elektra
- Energielabel C
- Binnen foto's van de studio's zijn opgenomen in de dataroom

Locatie:
Middelburg is de winkelstad, monumentenstad én universiteitsstad, maar heeft ook een levendig ondernemersklimaat. Het centrum is omgeven door bolwerken. Die zijn samen zo’n vier kilometer lang en vormen een van de langste stadsparken van het land. Met toegangswegen als de A58 en N57, het spoor en het Kanaal door Walcheren voor binnenvaartverkeer, is het goed ontsloten. Provincie, waterschap, Rijkswaterstaat en andere dienstverleners zijn in de provinciehoofdstad gevestigd. Bovendien staat Middelburg bekend om haar sterk groeiende economie, lage werkloosheid en de vele ondernemers die in deze stad gevestigd zijn. Middelburg is één van de meeste ondernemende steden van Zeeland, met maar liefst 4.500 verschillende ondernemingen!

Kenmerken: 
Inhoud         : ca. 226 m3 
Perceel         : 85 m2 
Gebruiksoppervlakte : ca. 113m2 
Bouwjaar         : 1900

Koopovereenkomst:
Op basis van NVM model.

Bodeminformatie:
Bij het Bodemloket of Nazca4u zijn geen bijzonderheden voor deze locatie beschikbaar over bodemverontreiniging/of sanering. De locatie is gelegen in de zone Binnenstad op grond van de Bodemkwaliteitskaart. De grond kan door de historie matig tot sterk verontreinigd zijn.

Fiscaal:
Er is geen omzetbelasting over de koopsom van toepassing. De koopsom zal bij een eigendomsoverdracht in 2022 belast worden met 8% overdrachtsbelasting.

Zekerheidstelling:
Een waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom te storten op rekening van of af te geven als bankgarantie bij de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst. 

Dataroom:
Ten behoeve van het due dilligence van het object kunt u inloggegevens van de digitale dataroom opvragen. Toegang tot de dataroom wordt uitsluitend verstrekt na contact met ons kantoor op telefoonnummer 0118-620062 of per e-mail.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak is het mogelijk om de panden te bezichtigen, voor het plannen van een afspraak kan contact opgenomen worden met ons kantoor.

Staat van oplevering:
Verkoper verkoopt op basis van het “as is, where is” principe is verwerkt en waarbij garanties vanuit verkoper niet of beperkt afgegeven worden, zowel qua omvang als tijd. De koper aanvaardt het registergoed in alle opzichten op basis van het "as is, where is” principe, waaronder onder meer bedoeld de bouwkundige, juridische, milieukundige, technische en feitelijke toestand waarin het registergoed zich bevindt en de koper heeft ter zake van deze staat van het registergoed geen enkele aanspraak, hoe ook genaamd, jegens verkoper. In aanvulling op het vorenstaande geeft de verkoper geen garantie en aanvaardt geen aansprakelijkheid omtrent datgene wat zij ter zake juistheid van het registergoed mededeelt, of waarvan mededeling achterwege blijft.

Algemeen: 
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Pandinformatie

Land

Nederland

Soort pand

Kamerverhuurpand

Laatste wijziging

24-10-2022

Perceeloppervlakte

85 m2

Vloeroppervlakte

113 m2

Bouwjaar

1900

Contractinformatie

Volledig verhuurd

Huursom

€ 38.040

Vraagprijs

€ 549.000 k.k.

Factor

14,40

Eigendomssituatie

Volledig eigendom

Gemeente

Middelburg

Sectie

L

Nummer

1978

Reactieformulier

Locatie

Bree 5 a, b en c
Extra hulp nodig?

Indicatieve rendementsberekening

Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?

Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?

Uw belegging goed verzekerd?

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Vergelijkbaar aanbod
Image of

Wemeldinge

Wilhelminastraat 43
Projectontwikkeling
€ 499.000
Image of Hulst - Trumanlaan 60 & Sas van Gent - Hendrikstraat 6  

Hulst

Trumanlaan 60 & Sas van Gent - Hendrikstraat 6 60
Woning / appartement
€ 475.000
Image of Dalemsestraat 23

Tholen

Dalemsestraat 23
Winkelpand
€ 625.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.