Middelharnis, Vingerling 13

Middelharnis
€ 170.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Vingerling 13 Middelharnis,

€ 170.000
Verkocht

Een horecapand van circa 42 m² op een goed gelegen uitgaanslocatie, aan de Haven van Middelharnis. De helft is op de begane grond ingericht als afhaal snackbar en op de eerste verdieping is er een berging, toilet en keuken.

Het object is al 20 jaar verhuurd aan huidige huurder. Vanwege de ligging en zijn goede producten weet de huurder een goede omzet te genereren. In de directe omgeving is een verscheidenheid aan lokale winkeliers en horeca gevestigd. 

De haven van Middelharnis heeft een goede aantrekkingskracht in verband met de pleziervaart en is voor de lokale bevolking gekenmerkt als een graag bezocht gebied voor bezoek aan winkels gelegen op de Diek, en is aantrekkelijk voor jongeren die in het weekend van het uitgaansleven willen genieten. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden, met name op de nabij gelegen openbare parkeerterreinen in de omgeving.

Recent zijn nog werkzaamheden aan het dak uitgevoerd en is het dak voorzien van nieuwe dak schotten en pannen en waar nodig en een goot. Ook zijn alle kopse dakpannen van nieuw cement voorzien en met extra lijm versterkt. Onderhoud aan de binnenzijde komt voor rekening van de huurder.


HUURGEGEVENS

  • Huuropbrengst: € 13.166,- per jaar, te vermeerderen met btw
  • Momenteel lopende tot:  01-03-2025

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.