Milsbeek, Kerkstraat 21, 21 A & 21 B

Milsbeek, Limburg
€ 395.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / winkelpand - Milsbeek - Kerkstraat 21, 21 A & 21 B
Foto's

Kerkstraat 21, 21 A & 21 B Milsbeek, Limburg

€ 395.000
Verkocht

Een café met bedrijfswoning en twee bovengelegen zelfstandige appartementen van circa 396 m² in totaal gelegen in Milsbeek. Het pand beschikt daarnaast over een kelder, een berging en een garage. 

Het object is voorzien van centrale verwarming (cv-ketel uit 2010) en dubbel glas in kunststof kozijnen. Het geheel verkeert in een nette staat van onderhoud. 

Op het perceel is het bestemmingsplan 'Kern Milsbeek 2012' met bestemming 'Horeca' en een functieaanduiding 'bedrijfswoning' van toepassing. Hierdoor is onder andere horeca tot en met categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten toegestaan. 

Indien de begange grond vrij van huur komt dan zou die ruimte zich goed lenen voor het ontwikkelen van enkele wooneenheden voor starters en/of senioren. 

Milsbeek aan Maas en Niers gelegen (2.733 inwoners) is één van de dorpen van de gemeente Gennep (17.100 inwoners). De Rijkswegen A73 (Nijmegen-Venlo) en A77 (Boxmeer-Duitse grens) zijn via de N271 per auto binnen tien minuten bereikbaar. De dichtsbijzijnde bushalte is op 350 meter afstand gelegen. 

Verkoop geschiedt onder voorbehoud van legalisatie van de appartementen. Er is reeds een omgevingsvergunning aangevraagd. 

Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
4-11-2019
Kerkstraat 21, 21 A & 21 B

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.