Nederweert, Geenestraat 8

Nederweert, Limburg
Verkocht
Foto's

Geenestraat 8 Nederweert, Limburg

Verkocht

Deze unieke belegging betreft een winkelpand van circa 1.000 m² op zichtlocatie in het kernwinkelgebied van Nederweert, waarin drie landelijke winkelformules zijn gevestigd. Het object is momenteel verhuurd aan Marskramer, Zeeman en Intertoys.

De gemeente Nederweert telt bijna 17.000 inwoners. De Geenestraat en de Kerkstraat vormen samen het kernwinkelgebied van Nederweert, waar diverse winkels en een tweetal supermarkten zijn gevestigd. Het centrum van Nederweert wordt sinds 2008 met verschillende ingrepen gevitaliseerd, waarbij eveneens aandacht is besteed om de Geenestraat als aantrekkelijke winkelstraat te versterken binnen het winkelgebied. Het object is goed bereikbaar en het kernwinkelgebied van Nederweert beschikt over voldoende en gratis parkeergelegenheden. 

Het object is voorzien van zowel houten als aluminium kozijnen en wordt verwarmd middels een gasgestookte luchtverwarmingsinstallatie. In 2015 heeft er een asbestonderzoek plaatsgevonden waarbij geen asbesthoudend materiaal is aangetroffen. Het object verkeert in redelijke staat van onderhoud en wordt geleverd op basis van het 'as is' principe, hetgeen betekent dat de levering in de huidige staat zal plaatsvinden.

Geenestraat 8

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Deurne
Deurne
€ 600.000
Image of Geldrop
Geldrop
€ 325.000
Image of Helmond
Helmond
€ 425.000
Image of Venlo
Venlo
€ 2.095.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.