Nederweert, Kerkstraat 51B, 51C en 53

Nederweert, Limburg
€ 395.000 (k.k.)
Verkocht
Woning / winkelpand - Nederweert - Kerkstraat 51B, 51C en 53
Foto's

Kerkstraat 51B, 51C en 53 Nederweert, Limburg

€ 395.000
Verkocht

Een winkelruimte van circa 359 m² met magazijnruimte van circa 210 m², kantoor van circa 6 m² en sanitairruimte van circa 4 m² en twee bovenwoningen van circa 144 m² met dakterras van circa 20 m² op de eerste verdieping en circa 57 m² op de tweede verdieping, gelegen in het centrum van Nederweert. De appartementen verkeren beiden in verhuurde staat. De winkelruimte is beschikbaar voor verhuur.

De entree van de winkelruimte is gelegen in het midden van de voorgevel. De toegang is voorzien van een dubbele entreedeur. De winkelruimte is afgewerkt middels een systeemplafond met TL-armaturen. Vanuit de winkelruimte is er toegang tot de naast- en achtergelegen magazijnen (circa 210 m² in totaal). Via de zijdeuren is er vanuit de winkel toegang tot de pantry, toilet- en kantoorruimte. Het front van de winkel is circa acht meter breed. De bovenwoningen zijn bereikbaar via een apart portaal en vervolgens middels een wenteltrap en beschikken over eigen energiemeters. De woningen zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping en hebben beiden een HR combi-ketel uit 2009.

Het object is gelegen aan een klein dorpsplein middenin het dorpscentrum. Tegenover het object zijn onder andere de Kruidvat en Bruna gesitueerd. Verder zijn in de directe nabije omgeving diverse eetgelegenheden en woningen gelegen. Tegenover het object, in een parallel lopende straat, zijn parkeerplaatsen gesitueerd. Parkeren in de kern van Nederweert is gratis. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 200 meter afstand gelegen. 

Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
1-5-2019
Kerkstraat 51B, 51C en 53

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
Image of Sleen
Sleen
€ 379.000
Image of Maastricht
Maastricht
€ 1.685.000
Image of Kerkrade
Kerkrade
€ 549.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.