Nieuwstadt, Markt 21

Nieuwstadt, Limburg
€ 285.000 (K.K. <i>(bieden vanaf)</i>)
Verkocht
Horecapand - Nieuwstadt - Markt 21
Foto's

Markt 21 Nieuwstadt, Limburg

€ 285.000
Verkocht

Dit beleggingsobject betreft en instap klaar horeca pand met bovenwoning, mooi centraal in Nieuwstadt gelegen aan de markt. het object bestaat uit een café, aparte zaal, toiletgroep en keuken, woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamers.

Algemeen
Dit object is onder meer ingericht met een café met bar, zaal, rookruimte, toiletgroep en keuken. De inpandig bereikbare bovenwoning is voorzien van een mooie keuken en badkamer. Een kans om wonen en werken te combineren of te verhuren.
Een verruiming van de bestemming is mogelijk, als ook ombouw naar een gedeeltelijke woonbestemming, e.e.a. in overleg met de gemeente.
Het pand is fraai gelegen aan de markt met diverse voorzieningen zoals supermarkt en dienstverlening. Parkeren is openbaar op de markt.

Indeling bedrijfsruimte

Kelder
Praktische provisiekelder voor opslag.

Begane grond
Centrale hal met toegang tot café en keuken. Keuken met professionele inventaris en toegang tot de bovenwoning. Het café ca. 130 m² (interieur ter overname) is ingericht met een bar. Er is thans geen verplichting tot afname bij de brouwerij. Via het café is er toegang tot een rokersruimte en toiletgroep gescheiden in dames en heren toilet. Het dames toilet heeft twee aparte toiletten en een wastafel. Het heren toilet is voorzien van drie urinoirs en een apart toilet met wastafel. Het café geeft verder toegang tot een aparte zaal van ca. 135 m² met bar.

Indeling woning

Begane grond
Via de keuken van het bedrijfsgedeelte bereikt men de trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Hal geeft toegang geeft tot slaapkamers, woonkamer en badkamer en een vaste houten trap naar de tweede verdieping. De woonkamer geeft toegang tot de keuken met modern keukenblok met o.a.: spoelbak en kraan, 4 pits gas kookplaat, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken is er toegang tot een berging met c.v. opstelling. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een toilet, bad/douche combinatie en wastafel.

Tweede verdieping
Zolderruimte alwaar extra kamers mogelijk zijn.

Ligging
Het object is gelegen in het centrum van Nieuwstadt aan de markt met aan de voorzijde een terras en openbaar parkeren op de markt. De achterzijde grenst aan een rustige straat, aan de zijkant is een voetpad gelegen. Er is een goede aansluiting op fiets- en wandelroutes in de omgeving.

Bijzonderheden
Onderhoud van het totale object is zeer goed. Het café is reeds jaren een begrip in Nieuwstadt.

Land
Nederland
Soort pand
Horecapand
Laatste wijziging
6-1-2017
Markt 21

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Heemskerk
Heemskerk
€ 240.000
Image of Valkenswaard
Valkenswaard
€ 675.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 590.000
Image of
Echt
€ 330.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.