Nijkerk, Holkerstraat 41, 41a en 41b

Nijkerk, Gelderland
€ 437.500 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Holkerstraat 41, 41a en 41b Nijkerk, Gelderland

€ 437.500
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
6-11-2019

Deze belegging betreft een woning van circa 250 m² in totaal, welke bouwkundig in twee zelfstandige appartementen en vier studentenkamers is gesplitst. Het gehele object wordt verhuurd aan Huisvesting NL door middel van een over-all huurovereenkomst.

Het object is traditioneel gebouwd met gemetselde gevels, houten vloeren en kozijnen welke voorzien zijn van enkel glas. Op de begane grond zijn twee zelfstandige appartementen gesitueerd, waarvan ieder appartement voorzien is van een woonkamer met open keuken en badkamer met douche en toilet. Appartement 41 beschikt over een aparte slaapkamer en appartement 41A heeft een slaapnis. Daarnaast heeft het appartement dat is gesitueerd aan de achterzijde een kleine tuin/terras. Het resterende perceel is volledig verhard en in gebruik ten behoeve van parkeren. Op de verdieping zijn de vier studio's gelegen met keukenblok en gezamenlijke badkamer voorzien van douche en toilet. Elke kamer beschikt over een eigen keukenblok. Er is sprake van achterstallig onderhoud en het opleveringsniveau is laag. De bouwkundige staat is redelijk tot goed.

Het object is gelegen in de wijk Schulpkamp, nabij het centrum van Nijkerk tussen de Jezus Centrum Nijkerk (kerk) en de H. Catharina kerk. Het is mogelijk om aan de openbare weg gratis te parkeren. In de omgeving zijn diverse voorzieningen, waaronder onderwijs, zorg, verscheidene winkel- en eetgelegenheden en het NS-station. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich in een straal van 500 meter en het NS-station ligt op circa één kilometer afstand. Nijkerk is te bereiken via de Rijksweg A28 en ontsloten door de Provincialeweg N301. De op- en afritten van de Rijksweg bevinden zich op circa zeven autominuten. 

Holkerstraat 41, 41a en 41b

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 400.000
Image of Wijhe
Wijhe
€ 495.000
Image of Jan Keldermansstraat 2
Leiden
€ 450.000
Image of Beukelaarsstraat 57 A & B
Rotterdam
€ 375.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.