Nijmegen, Fanfarestraat 38

Nijmegen, Gelderland
€ 245.000 (K.K.)
Verkocht
Kamerverhuurpand - Nijmegen - Fanfarestraat 38
Foto's

Fanfarestraat 38 Nijmegen, Gelderland

€ 245.000
Verkocht

Deze belegging betreft een net kamerverhuurpand van circa 129 m², gelegen in Nijmegen-West. Het object wordt momenteel verhuurd aan vier studenten. Het object beschikt over een vergunningsvrije verklaring tot 1 januari 2018. Per deze datum wordt de nieuwe omzettingsvergunning aangevraagd die reeds is toegezegd door de Gemeente Nijmegen.

Het object is in 2014 volledig gerenoveerd en verkeert derhalve in goede staat van onderhoud. In 2006 is er een gedeelte aangebouwd. Op de begane grond bevindt zich één kamer met eigen keuken en een toilet dat door alle bewoners wordt gedeeld. Op de eerste verdieping zijn twee kamers gesitueerd voorzien van eigen wastafel, een tweede keuken en een badkamer voorzien van een dubbele wastafel en douchecabine. Op de zolderetage bevindt zich de vierde kamer voorzien van dakkapel en eigen wastafel. Op deze etage bevindt zich tevens diverse bergruimte waar onder andere de cv-installatie is gesitueerd.

Het object is gunstig gelegen in een rustige en groene omgeving. Op loopafstand bevindt zich een wijkwinkelcentrum voorzien van een Coop supermarkt, DA Drogisterij en diverse lokale retailers. Op circa tien minuten fietsafstand is het historisch en bruisende stadscentrum van Nijmegen te bereiken dat is voorzien van een breed scala aan internationale en landelijke winkelformules alsmede diverse lokale retailers, horeca, musea en bezienswaardigheden. Op circa vier kilometer fietsafstand bevinden zich de Radboud Universiteit en de Hogeschool (HAN). Het Goffertpark met haar water en groen is op loopafstand gelegen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat en de nabije omgeving. Het object is uitstekend bereikbaar per auto middels diverse uitvalswegen vanaf de A15, A50, A73 en de A326. Een bushalte is om de hoek gelegen en het Centraal Station ligt op circa vier kilometer afstand. 

Land
Nederland
Soort pand
Kamerverhuurpand
Laatste wijziging
16-4-2018
Fanfarestraat 38

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Looierstraat 24
Arnhem
€ 185.000
Image of Vondelstraat 156
Doetinchem
€ 187.000
Image of Hoogstraat 48 48 C
Leerdam
€ 280.000
Image of Europalaan 525
Tilburg
€ 287.500
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.