Nijmegen, Hertogstraat 57/St. Josephhof 9

Nijmegen, Gelderland
€ 269.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / winkelpand - Nijmegen - Hertogstraat 57/St. Josephhof 9
Foto's

Hertogstraat 57/St. Josephhof 9 Nijmegen, Gelderland

€ 269.000
Verkocht

Een winkelruimte van circa 106 m², verhuurd aan hamburgerrestaurant Wally, thans in gebruik als productieruimte alsmede een zelfstandig appartement van circa 45 m², gelegen in het centrum van Nijmegen. De Hertogstraat kenmerkt zich als een van de oudste straten van Nederland. Het restaurant, waarvoor dit object dienst doet als productieruimte, is een aantal panden verderop gevestigd, op Hertogstraat 47. Dit hamburgerrestaurant is zeven dagen per week geopend van 15:00 tot 22:00 en gebruik maakt van lokale en regionale producten. Het restaurant krijgt een score van 4,6 uit de 5 (bron: recensies Facebook).

Het appartement is gelegen op de begane grond aan de achterzijde van het restaurant en recentelijk gerenoveerd voor circa € 45.000,-. De winkel en kelder zijn tevens gerenoveerd voor circa € 25.000,-, waarbij de huurder eveneens heeft geïnvesteerd voor circa € 110.000,-. De winkel beschikt over een woonbestemming en kan aldus in de toekomst verbouwd worden naar bestemming wonen.

De Hertogstraat typeert zich als een straat met veel winkel- en restaurantbestemmingen. In de nabije omgeving zijn onder andere een hotdogrestaurant, een Griek, een Chinees, een Indiaas en een grillrestaurant gesitueerd. In de straat zijn beperkte parkeermogelijkheden aanwezig en de dichtstbijzijnde bushalte is op circa 130 meter loopafstand. Het stadscentrum is binnen 5 loopminuten te bereiken.

Land
Nederland
Soort pand
Woning / winkelpand
Laatste wijziging
31-8-2018
Hertogstraat 57/St. Josephhof 9

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Venlo
Venlo
€ 425.000
Image of Amsterdam
Amsterdam
€ 2.500.000
Image of Bosschenhoofd
Bosschenhoofd
€ 1.096.800
Image of Kerkrade
Kerkrade
€ 549.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.