Oosterhout, Leijsenhoek 19

Oosterhout, Noord-Brabant
€ 225.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Leijsenhoek 19 Oosterhout, Noord-Brabant

€ 225.000
Verkocht

Deze belegging betreft een winkelruimte van circa 132 m² en achtergelegen tuin in het centrum van Oosterhout. Het object is momenteel verhuurd aan uitzendbureau Tempo Team. In de toekomst leent dit object zich uitstekend voor transformatie naar wonen. De Vereniging van Eigenaren heeft hier reeds toestemming voor verleend.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud aan zowel de binnen als de buitenzijde. Recentelijk hebben er gevelwerkzaamheden plaatsgevonden en is het object geschilderd. De technische staat van het dak en de fundering zijn goed en er vindt jaarlijks onderhoud plaats. Het object wordt verwarmd middels een cv-installatie. Aan de achterzijde van het object bevindt zich een tuin van circa 100 m².

Het object ligt op de aanlooproute naar de Markt. Aan deze route zijn diverse lokale retailers en horeca gelegenheden gevestigd. Er zijn voldoende betaalde parkeermogelijkheden. Oosterhout is uitstekend bereikbaar vanuit de Randstad en Antwerpen. Oosterhout heeft ruim 54.000 inwoners en een verzorgingsgebied van circa 100.000 inwoners. 

Het gedeelte van de Leijsenhoek waar het pand ligt wordt door de gemeente Oosterhout heringericht in de eerste helft van 2018. Het wordt voetgangersgebied waar gemotoriseerd verkeer te gast is en er komt meer groen. Voor meer informatie, klik hier.

Leijsenhoek 19

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Gorinchem
Gorinchem
€ 225.000
Image of Tilburg
Tilburg
€ 510.000
Image of Goirle
Goirle
€ 615.000
Image of Hoogvliet
Hoogvliet Rotterdam
€ 328.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.