Oss, Burgwal 86 en 86a

Oss, Noord-Brabant
€ 279.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Burgwal 86 en 86a Oss, Noord-Brabant

€ 279.000
Verkocht

Twee courante appartementen van circa 60 m² en circa 54 m², gelegen in hartje centrum van het Brabantse Oss. De appartementen zijn recent middels vergunning van de gemeente Oss bouwkundig afgesplitst en hebben beiden een eigen huisnummer toegekend gekregen. De appartementen worden inclusief nutsvoorzieningen, stoffering en meubilering verhuurd aan particulieren.

De appartementen verkeren in goede staat van onderhoud. Het object participeert in een 'slapende' VvE waarbij onderhoud in overleg wordt afgestemd met de eigenaar van het ondergelegen winkelpand. In 2014 is het dak vervangen en tevens volledig geïsoleerd. De achterzijde van het object is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en de voorzijde van stalen kozijnen met enkele beglazing. De appartementen beschikken beiden over een hal-/entree met separaat toilet, een ruime woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, één slaapkamer en een badkamer voorzien van douche (één appartement bad-/douche combinatie) en wastafel. Zowel woonkamers alsmede slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer en stuukwerk. Gezien de recente bouwkundige splitsing is er voldaan aan alle bijkomende brandveiligheidsvoorzieningen, hetgeen neerkomt op een nooduitgang met brandtrap, brandblussers op beiden etage en geschakelde rookmelders. Verwarming geschiedt middels een Intergas cv-installatie uit 2013 met CO-2 melder.

Het object is uitstekend gelegen in kernwinkelcentrum van Oss met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Het centrum van Oss biedt een breed scala aan landelijke winkelformules en lokale retailers. Om de hoek is de bruisende 'Heuvel' gelegen met tal van gezellige horeca gelegenheden. Zowel bushaltes alsmede het NS-station van Oss zijn op loopafstand gelegen. Het 'Hooghuis Titus Brandsmalyceum' is eveneens op loopafstand gelegen. Er is voldoende betaalde parkeergelegenheid in de omgeving. 

Burgwal 86 en 86a

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Hilversum
Hilversum
€ 200.000
Image of Beek
Beek
€ 238.000
Image of Lo Pagán
Lo Pagán
€ 220.000
Image of Baños y Mendigo
Baños y Mendigo
€ 299.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
©2021 | Beleggingspanden.nl
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.