Ouderkerk aan den IJssel , Dorpsstraat 114

Ouderkerk aan den IJssel , Zuid-Holland
€ 95.000 (K.K.)
Verkocht
Horecapand - Ouderkerk aan den IJssel  - Dorpsstraat 114
Foto's

Dorpsstraat 114 Ouderkerk aan den IJssel , Zuid-Holland

€ 95.000
Verkocht

Deze belegging betreft een winkelruimte van circa 87 m² gelegen in de authentieke dorpskern van Ouderkerk aan den IJssel. Het object wordt al reeds vijftien jaar gehuurd door pizzeria & grill restaurant Bello Murat.

Het object verkeert in goede staat van onderhoud. In 2015 en 2016 zijn de binnen en buitenzijde gerenoveerd. Er is opnieuw betegeld en er is nieuw sanitair geplaatst. Het object is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas en wordt verwarmd middels een eigen cv-installatie. 

De dorpskern van Ouderkerk aan den IJssel is voorzien van een Plus supermarkt en diverse lokale retailers en horeca. Het dorp trekt  toerisme door haar prachtige ligging aan de Hollandsche IJssel en het bezit van maar liefst 29 rijksmonumenten. De pizzeria heeft in haar directe omgeving een afzetgebied van circa 25.000 inwoners en bezorgd haar producten in Ouderkerk, Krimpen, Lekkerkerk, Gouderak, Berkenwoude en Lageweg. Klanten geven goede recensies over de producten van de huurder. Aan de zijkant van het object is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het object is gelegen op tien kilometer afstand van Rotterdam en bereikbaar middels de N210 en vanaf de A16. Er is een busverbinding met aansluiting op metro Capelsebrug richting Rotterdam en station Gouda. 

Land
Nederland
Soort pand
Horecapand
Laatste wijziging
29-5-2020
Dorpsstraat 114

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.