Raamsdonksveer, Sterrekroos 7

Raamsdonksveer, Noord-Brabant
€ 450.000 (k.k.)
Verkocht
Foto's

Sterrekroos 7 Raamsdonksveer, Noord-Brabant

€ 450.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
1-10-2019

Op zichtlocatie aan de A27 gelegen bedrijfspand, bestaande uit circa 500 m² bedrijfsruimte en circa 329 m² kantoorruimte te Raamsdonksveer. Het object wordt al sinds jaar en dag verhuurd aan een internationale speler op het gebied van bedrijfskleding met onder andere vestigingen in het Verenigd Koninkrijk en de USA.

Het object verkeert in een degelijke staat van onderhoud. De bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer, sandwichplaten met verlichtingsarmaturen, houten kozijnen met enkele beglazing en aan de zijkant van de hal een overheaddeur. Kantoorruimte bevindt zich op de begane grond alsmede op de verdieping die middels een vaste trap vanuit de grote bedrijfshal te bereiken is. De kantoorruimten beschikken deels over laminaat vloeren en deels over tapijtvloeren. Verder zijn de ruimten voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, airconditioning en houten kozijnen met dubbele beglazing. Er is een pantry met een net keukenblok aanwezig en gescheiden toiletten. De toiletruimten zijn gedeeltelijk betegeld en voorzien van een wastafel. 

De huurder is al sinds 1979 bij oplevering van het object actief op deze locatie. Op locatie is het kantoor en de logistiek gevestigd. In het Verenigd Koninkrijk is de huurder marktleider op het gebied van bedrijfskleding.

Het object is gelegen op bedrijventerrein Dombosch II met een grote diversiteit aan ondernemers. Het bedrijventerrein geniet collectieve beveiliging van de 'Alert Group'. Het object heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. De ligging is uitstekend ten aanzien van de A27 en op circa vijftien kilometer van knooppunt Hooipolder waar de A27 en de A59 zich kruisen. Binnen dertig autominuten zijn steden als Breda, Den Bosch, Dordrecht en Tilburg bereikbaar. Op het bedrijventerrein bevindt zich een bushalte. 

Investeren in een bedrijfspand met internationale speler tegen 9.1% bruto aanvangsrendement k.k.!

Sterrekroos 7

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Nieuwerkerk aan den IJssel
Nieuwerkerk aan den IJssel
€ 1.320.000
Image of Woerden
Woerden
€ 1.720.000
Image of Veghel (Erp)
Veghel
€ 650.000
Image of Veenendaal
Veenendaal
€ 2.250.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.