Rhenen, Herenstraat 45A

Rhenen, Utrecht
€ 235.000 (K.K. (btw belaste levering))
Verkocht
Foto's

Herenstraat 45A Rhenen, Utrecht

€ 235.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Horecapand
Laatste wijziging
15-10-2019

Dit beleggingspand betreft een horecapand van circa 160 m² in gebruik als grillroom in het centrum van Rhenen. Het object is in 2015 opgeleverde nieuwbouw en verkeert zowel aan de binnen- als buitenzijde in een zeer goede staat van onderhoud.

Het object bestaat uit een zitruimte met open keuken, een magazijn en een toiletgroep. Het pand is voorzien van centrale verwarming en dubbel glas in kunststof kozijnen. De huurder heeft bij aanvang van de huurovereenkomst in 2015 fors geïnvesteerd in de inrichting en aankleding van het restaurant waarbij onder andere een nieuwe keuken is geplaatst.  

De huurder beschikt over voldoende zitplaatsen en heeft tevens een bezorgservice. De grillroom met Halal producten bedient onder andere klanten uit Rhenen, Veenendaal en Wageningen. De gemeente kan instemmen met een terras aan de lange zijde maar daar maakt de huidige huurder geen gebruik van. 

Het pand maakt onderdeel uit van een in 2015 ontwikkeld nieuwbouw complex waar onder andere de Albert Heijn, Gall & Gall en een grote parkeergarage in gevestigd zijn. Destijds is ook de openbare inrichting rondom het complex volledig opgefrist. In een straal van 200 meter zijn diverse landelijke winkelketens als Jumbo, Kruidvat, Hema, Pearle, Zeeman en Scapino gevestigd. 

Vanaf de A12 (Utrecht-Arnhem) of de A15 (Rotterdam-Nijmegen) is de stad binnen 10 autominuten bereikbaar via de N225. Het NS-station ligt op circa tien minuten lopen van de binnenstad. 

Herenstraat 45A

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Heemskerk
Heemskerk
€ 240.000
Image of Valkenswaard
Valkenswaard
€ 675.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 590.000
Image of Soest
Soest
€ 170.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.