Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 51a-53

Rhenen, Utrecht
€ 2.400.000 (K.K.)
Verkocht
Bedrijfspand - Rhenen - Nieuwe Veenendaalseweg 51a-53
Foto's

Nieuwe Veenendaalseweg 51a-53 Rhenen, Utrecht

€ 2.400.000
Verkocht

In het stadscentrum van Rhenen gelegen gezondheidscentrum met zes inpandige appartementen, met een totale oppervlakte van circa 1.591 m². Het gebouw is in gebruik bij diverse zorggerelateerde huurders, waaronder twee huisartsenpraktijken, logopediepraktijk, podoloog en fysiotherapeut.

De Nieuwe Veenendaalseweg is een doorgaande straat met overwegend woonbebouwing, maar aan deze straat zijn ook het Gemeentehuis, apotheek Deys en verzorgingscentrum De Tollekamp gevestigd. Het pand ligt nabij alle centrumvoorzieningen. Voor de deur zijn bushaltes gelegen. Parkeren is op eigen terrein mogelijk.

Door de goede ligging leent de locatie zich uitstekend voor de huidige functie, maar biedt (eventueel na bestemmingswijziging) op lange termijn ook mogelijkheden voor ontwikkeling naar een andere functie. 

Het pand verkeert in een goede staat. In 2016 is de gehele dakdekking vernieuwd en zijn grotendeels nieuwe kozijnen met dubbel glas geplaatst. Ook zijn diverse interne ruimtes verbouwd. Het pand beschikt over een lift.

Rhenen ligt in de zuidoostpunt van de Utrechtse Heuvelrug in de provincie Utrecht en telt ruim 19.000 inwoners. Vanaf de A12 (Utrecht-Arnhem) of de A15 (Rotterdam-Nijmegen) is de stad binnen 5 á 10 autominuten bereikbaar via de N225.

Land
Nederland
Soort pand
Bedrijfspand
Laatste wijziging
25-4-2019
Nieuwe Veenendaalseweg 51a-53

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.