Rijswijk, Herenstraat 62

Rijswijk, Zuid-Holland
€ 252.500 (K.K.)
Verkocht
Winkelpand - Rijswijk - Herenstraat 62
Foto's

Herenstraat 62 Rijswijk, Zuid-Holland

€ 252.500
Verkocht

Winkelruimte van in totaal circa 100 m², gelegen op zichtlocatie in het centrum van Rijswijk, naast de 'Oude Kerk'. Het object is verhuurd aan de continentaal opererende winkelformule Zeeman. Zeeman heeft over het jaar 2017 een omzetgroei behaalt van 6.7% en groeit nog altijd. 

Het object verkeert in redelijk tot goede staat van onderhoud. De winkelruimte van circa 100 m² VVO beschikt over een tegelvloer en systeemplafond met verlichtingsarmaturen. De inrichting is conform de landelijke interieurstijl die Zeeman in haar winkels voert. Achter de winkelruimte ligt een magazijn van circa 20 m² en een personeelsruimte met toilet.

De Zeeman heeft één winkelruimte gerealiseerd in twee naast elkaar gelegen panden, Herenstraat 60 & Herenstraat 62, deze aanbieding betreft enkel Herenstraat 62 (de linkerzijde). 

De winkel is gelegen op een hoeklocatie met in de nabije omgeving een breed scala aan landelijke winkelformules, lokale retailers en horeca. Het straatbeeld bestaat voornamelijk uit panden met karateristieke gevels. Naast het uitgebreide winkelaanbod passeren er een hoop wandelaars vanuit het naastegelegen Rijswijkse Bos.  Rijswijk beschikt over een verzorgingsgebied van circa 52.000 mensen. Parkeren kan gratis op een grootschalige parkeervoorziening in de naastgelegen Schoolstraat. Aan de rand van het centrum bevinden zich diverse bus en metrohalten. Per auto is het centrum uitstekend bereikbaar middels diverse uitvalswegen vanaf de A4 en de A12. 

Land
Nederland
Soort pand
Winkelpand
Laatste wijziging
30-11-2018
Herenstraat 62

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Schiedam
Schiedam
€ 330.000
Image of Hoofddorp
Hoofddorp
€ 1.700.000
Image of Bussum
Bussum
€ 3.176.500
Image of Tilburg
Tilburg
€ 510.000
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.