Roermond, Knevelgraafstraat 23, 25 en 27

Roermond, Limburg
€ 699.000 (K.K.)
Verkocht
Woning / appartement - Roermond - Knevelgraafstraat 23, 25 en 27
Foto's

Knevelgraafstraat 23, 25 en 27 Roermond, Limburg

€ 699.000
Verkocht

Deze belegging betreft een tussenwoning en zeven appartementen van in totaal circa 530 m², gelegen aan de Singelring in het centrum van Roermond. Zowel de tussenwoning alsmede de appartementen zijn verhuurd aan particulieren. 

Het object verkeert in goede staat van onderhoud en beschikt over drie woonlagen. Er zijn drie gehuurde CV-installaties aanwezig. Op de begane grond zijn twee appartementen gesitueerd. Het eerste appartement op de begane grond is voorzien van woonkamer, aparte slaapkamer, separaat toilet en badkamer met douche en wastafel. Het tweede appartement op de begane grond beschikt over een ruime woonkamer, dichte keuken, separaat toilet en slaapkamer met toegang tot de badkamer. Dit appartement is recentelijk gerenoveerd. Op de eerste verdieping zijn drie appartementen gesitueerd allen voorzien van een woonkamer, slaapkamer, dichte keuken, separaat toilet en badkamer. Op de tweede verdieping zijn appartement zes en zeven gelegen beiden voorzien van woonkamer, slaapkamer en keuken. Het ene appartement is voorzien van een badkamer met douche, toilet en wastafel en het andere appartement beschikt over een doucheruimte in de slaapkamer. Tot slot is er een tussenwoning met op de begane grond een woonkamer, slaapkamer en berging. Op de tweede verdieping is de keuken gesitueerd evenals de badkamer en een separaat toilet.

Het object is zeer gunstig gelegen in de nabijheid van alle dagelijkse voorzieningen. Op loopafstand bevindt zich een Albert Heijn supermarkt en het centrum van Roermond met een breed scala aan landelijke winkelformules en gezellige horeca. Op loopafstand ligt tevens het Stadspark, Designer Outlet Centrum Roermond, De Munster Kerk, Q-park en het Centraal Station. Het object is door haar ligging uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en middels diverse uitvalswegen vanaf de A2 en de A73. 

Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
30-3-2018
Knevelgraafstraat 23, 25 en 27

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Vastgoed verhuur en beheer
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.