Roosendaal, Hendrik Gerard Dirckxstraat 16, 18b en 20b

Roosendaal, Noord-Brabant
€ 435.000 (K.K.)
Verkocht
Foto's

Hendrik Gerard Dirckxstraat 16, 18b en 20b Roosendaal, Noord-Brabant

€ 435.000
Verkocht
Land
Nederland
Soort pand
Woning / appartement
Laatste wijziging
26-8-2020

Deze belegging betreft een drietal nette tweekamerappartementen van circa 70 m² en één van 90 m² in één complex, gelegen in het centrum van Roosendaal. De appartementen zijn allen verhuurd aan particulieren. Tevens worden er drie verhuurde garageboxen meeverkocht die op het terrein aan de achterzijde van het complex zijn gelegen.  

Twee appartementen zijn gerealiseerd in 1998 en nummer 20b in 2008 en verkeren derhalve in goede staat van onderhoud. Nummer 16 is gelegen op de begane grond en nummer 18b en 20b zijn gelegen op de tweede verdieping en beschikken beiden over een inpandig balkon aan de voorzijde. Allen appartementen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken, ruime slaapkamer, badkamer met bad en douche en een separaat toilet. Het moderne complex is voorzien van zowel een trap als een lift. Op het terrein van het appartementencomplex zijn diverse garageboxen gelegen.

De appartementen zijn zeer gunstig gelegen op slechts enkele meters van de populaire 'Markt' waar diverse bekenden horeca gelegenheden zijn gevestigd. Het winkelcentrum ligt op circa 50 meter evenals het busstation en het NS-station. Het winkelcentrum van Roosendaal herbergt een breed scala aan landelijke winkelformules en lokale retailers. Ook bevindt zich hier 'De Passage', een prachtig winkelcentrum met een Venetiaanse sfeer en een vleugje Jugendstil en Art Deco. In de nabije omgeving zijn diverse parken aanwezig met veel groen en water waar men prima kan recreëren. Hier bevinden zich tevens diverse sportparken. Het object is met de auto zeer snel te bereiken middels diverse uitvalswegen vanaf de A17 en de A58. 

Hendrik Gerard Dirckxstraat 16, 18b en 20b

Dit object is reeds verkocht. Bent u op zoek naar een vergelijkbaar object, dan kunt de zoekfunctionaliteit gebruiken, of contact met ons.

Indicatieve rendementsberekening
Berekening
Benieuwd of u de aankoop gedeeltelijk kunt financieren?
Aanvraag financieringsinformatie
Zoekt u een betrouwbare partij voor het beheren van uw portefeuille?
Property management partner
Uw belegging goed verzekerd?
Verzekeringen
Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!
Aanvraag taxatie
Image of Wijhe
Wijhe
€ 495.000
Image of Vlaardingen
Vlaardingen
€ 735.000
Image of Rijswijk
Rijswijk
€ 650.000
Image of Hilversum
Hilversum
€ 200.000
Reactieformulier
Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met onze privacyverklaring
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded.